Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirkka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Az én fejemben azért picit más él, ha esküvői sminkre gondolunk. Itthon jóval visszafogottabbak a menyasszonyok, nem vörös rúzzsal állnak az oltár elé és szerencsére kevesen választanak strasszokat az arcukra, no meg óriás fülbevaló. Ez a koszovói sminkes azonban azt mutatja meg, feléjük…..
Vettél virágot annak a „különleges kis táncosnak”? Minden évben élvezettel nézem végig a két lányunokám szereplését a Dance Foundation-nél (Tánc Alapítvány). A legutóbbi előadásukon a „Suttogó szél”-t (balett), az „Elvarázsolt eső”-t (balett) és a „Kürtök és trombiták” (sztepp) adták elő. Csodálatos…..
Sirkka 2019.02.11 21:10:36
nol.hu/archivum/archiv-8226-3444
"A színpadon éppen indult az obligát pedofil program, minden kisvárosban van ilyen pusztító kiskorúak tánccsoportja, és ha rendezvényszagot érez, menthetetlenül föl is lép: hét-nyolc éves, 120 centis, huszonöt kilós kislányok járták apró miniszoknyácskában és fényes bodyban erotikus táncukat, fegyelmezett arcú nagyszülők ültek horgolt kardigánokban, ölbe tett kézzel a kemény faszékeken." Uj Péter, 1999.12.01
Mióta családanya vagyok, jobban odafigyelek a háztartási hulladék szelektálására és csökkentésére. A városunkban a szelektív hulladék elszállítása profin meg van oldva, minden háztartásban, aki igényli, ingyen elviszik havonta egyszer a hulladékot és gyűjtő tárolót is biztosítanak. Így ha…..
Sirkka 2018.07.24 07:07:49
@Em.MA: lehet együtt kapni a hozzá való kefével, ill. létezik ún. pipatisztító kefe is, ilyen arasznyi, kb. spagettivastagságú, belül drót, kívül "zsenília"szálak, amiket többször is lehet használni.
www.google.hu/search?q=f%C3%A9m+sz%C3%ADv%C3%B3sz%C3%A1l+tiszt%C3%ADt%C3%B3+kef%C3%A9vel&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjq9oSRgrbcAhWDa1AKHaS_CmMQ_AUICSgA&biw=1280&bih=588&dpr=1.25
Mindenki ismeri a klasszikus "lázánnyét", de sajnos sokan előbb kapnak a Maggis, Knorros tasakok után, mint, hogy otthon nekiálljanak megfőzni, pedig igazán nem nehéz. Vehetünk hozzá lasagne lapot is (dobozos kiszerelésben bárhol kapható), de én lebbencs tésztával jobban szeretem. ..