Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozmrtn

3 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő, hogy Geszti Péter, aki már bő harminc évet eltöltött a popbizniszben, látszólag nem érti a közönség nem tetszéshez való jogát, sőt ingerülten kéri ki magának, hogy merészeli a közönség nem fejvesztve imádni legújabb produktumát, melyet a kivándorlásról…..
ozmrtn 2014.06.30 17:56:47
@Istóczy úr: Es teged ki hatalmazott fel arra, hogy eldontsd, ki az igazi magyar? Mi a modszered erre? Minden egyes esetben leulsz, van egy listad es vegigmesz rajta? Ha mondjuk tizbol nyolc feltetelt teljesit, akkor o magyar, ha csak kettot, akkor zsido? Vagy ranezesre dontod el? Megvizsgalsz hajszint, szemszint es testmagassagot? Es mi van, ha valaki a te magyarsagodat vonja ketsegbe, mert mondjuk nem tetszel neki? Akkor lealltok azon veszekedni, hogy kinek az ose jott be Arpaddal es kie nem? Es vitas esetben - ugy ertem, ha ket, latszolag igazi magyarnak latszo ember veszekedik azon, hogy ki a nagyobb, igazibb magyar - ki dont?
Amugy Londonban elek, a szam szar es utoljara `90 kornyeken tartottam viccesnek Gesztit.
India vezető autós magazinja összegyűjtötte a tíz leghaszontalanabb extrát és tartozékot. Lássuk mit tartanak feleslegesnek az indiai szakújságírók. Érmetartó Első helyen az érmetartó szerepel. Indiában a parkolóautomata fogalma ismeretlen, viszont koldus van elég az…..
A legtöbben szkeptikusan tekintünk az 1960-80-as évek szovjet építészetére. A negatív véleményeknek persze van alapjuk, ezzel együtt számos olyan építmény is született a Szovjetúnióban Hruscsov és Brezsnyev ideje alatt, amik inkább tűnnek egy science-fiction film díszletének,…..
1969 majus 25-en lottek fel az Apollo 10-et, ami a foproba volt az Apollo 11-hez, a Holdraszallashoz. Ez a raketa erte el a legnagyobb sebesseget az emberiseg torteneteben, 39 897 km/h volt a vegbsebesseg. Minden kozremukodo a csucsot kepviselte a maga mufajaban. Az elso furcsasag talan az volt,…..
George Street Vaslady 2013.04.08 15:47:16
Gyerekkorom egyik emleke az, amikor Margaret Thatcher Pestre jott es hagymat vett a Vasarcsarnokban. Angliaban kb. annyira megoszto szemelyiseg, mint Magyarorszagon mondjuk Gyurcsany vagy Orban. Sokan elvesztettek miatta a munkajukat, sokan kerultek az utcara miatta, de az nagyreszt neki koszonheto,…..
George Street Akkor vagjunk bele... 2013.04.07 23:18:32
Hello!  Szoval ekezetem az nincs, es ez igy is fog maradni. Ha zavar, akkor allj fel a gep elol, vidd le setalni a kutyat, mosogass el vagy szivj el egy cigit.  Ki is vagyok es mi ez az egesz, amit most olvasol? Martonnak hivnak, neha Martinnak, neha Mortonnak, neha Martineznek, attol…..
Az AMC nem szereti, ha az oldalára feltöltött, jó minőségű videókat az USA-n kívülről nézegetik, így kénytelenek vagyunk beérni egy jóval szarabb kinézetű trailerrel, de nem baj, a lényeg ebből is lejön. Két percben összefoglalják a Breaking Bad eddigi eseményeit, és…..
A hadtörténelem lapjaira számtalan katonai alakulat írta fel nevét dicsőséges háborús szereplésével, vagy akár szerepléseivel. Ezen a blogon is sok olyan poszt született, ami ezek közül jópárnak állított emléket, vagy mutatta be jelenkorig tartó történetüket, mindennapjaikat. Így hát itt az idő,…..
Modorosblog Elkurvultak 2011.04.04 06:00:00
-Már nem akarom tudni, hogy ki csinált ipart a zenéből... tudod, az a baj, hogy hiába eredeti és tehetséges bárki is - a hírnév, a siker és a pénz mindenkit megront előbb vagy utóbb. Mint a hatalom. Persze az elején elhatározzák, hogy ők aztán soha nem változnak meg és…..
Önjelölt ingatlanyistaként fotóboltoljunk egy kicsit. Te melyik képre kattintanál ha lakást keresnél? :) A döntésednél kérlek vedd figyelembe, hogy a .com-on a képek hangyap*csnyi méretben jelennek meg... Btw. Imádom Scratet... van itthon belőle kettő - valahol. A gyerekek…..
ozmrtn 2011.04.01 14:56:45
@Fuckup_with_marmelade: Nem akarok veled vitatkoozni. De képzeld el, mi lenne a reakciód akkor, ha egy iroda adna fel így hirdetést.
ozmrtn 2011.04.01 15:50:54
@Fuckup_with_marmelade: Na jó, nem kötözködöm tovább:) Amúgy a célcsoportod tagja vagyok:)
ozmrtn 2011.04.01 16:28:24
@Fuckup_with_marmelade: Részemről ez jelentős kompromisszum lenne:) Szóval neked is kompromisszumot kéne kötnöd, ha érted, mire gondolok:)
Jól megkaptam N-tól. Idézem: "Magatokban kialakítottatok egy szakmát, teljeskörű munkaköri leírással és azt próbáljátok ráhúzni egy számotokra ismeretlen szakmára! Jelen esetben az ingatlanközvetítőre. Miért? Mert a ti érdeketek ezt kívánja? Hát ez nem így…..
Tegnap eszméletlenül pörgős nap volt. Csak úgy zúdultak a hozzászólások. Kaptam hideget - meleget, de azt kell, hogy mondjam, a blogra látogató ingatlanosok hozzáállása több volt mint pozitív. Rengeteg tippet / ötletet adtak, valóban segíteni próbáltak. Őszintén.…..
ozmrtn 2011.03.03 17:36:11
@C.T.: Magyarországon kicsi, világviszonylatban nagy cégnél dolgozom.
Sok dolog kell ahhoz, hogy eladj egy lakást, ebből az egyik legfontosabb a pontos ügyfélszűrés. Tudj meg mindent az ügyfélről, ismerd meg a motivációit, és tárd fel a reális lehetőségeit. És ha úgy adódik, akkor nyugodtan világosítsd fel arról, hogy amit akar, az nem fog menni.
ozmrtn 2011.03.03 17:45:33
@C.T.: Nem titok: www.engelvoelkers.com Az értékesítés nem szakma, hanem életforma.