Regisztráció Blogot indítok
Adatok
X-MAN

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ki emlékszik még erre a posztra, rég volt, igaz sem volt talán. Sándor nevű beküldőnk egy arra meglehetősen emlékeztető, igazán fárasztó játékot küldött. Az IQ game az, amit a neve is ígér. Illetve, ahogy nekifutottam, inkább a gondolkodás flexibilitását teszi…..
Ágyúgolyó futam kétkerekűekkel – ez a Cyclomaniacs, aminek most megjelent a második része. Eleinte nem is tűnik olyan nagy számnak, az ember végigmegy egy oldalnézetes pályán, unlockol ezt-azt, választható versenyzőket, új pályákat, fejlesztgeti a motorját a versenyekért…..
Jó memóriával rendelkező embereknek feküdhet a következő játék, a Where Am I. Egy fehér pixelt kell kinavigálni egy labirintusból - aminek falait csak akkor látjuk, ha nekimegyünk, és abban az esetben is csak az adott színűeket, amúgy a nagy feketeségben kóborlunk. Néhol…..
X-MAN 2011.07.07 16:03:33
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
Sok játékban ölhettünk már zombikat, de viszonylag kevés programban irányíthatunk élőhalottat, aki nekiáll embereket (vagy akár elfeket, orkokat) mészárolni. A Zombie Knight ilyen program, műfaját tekintve a pályákon verekedős akciójáték, a pályák között pedig…..
Nem igazán a hagyományos értelemben vett játék, de a világ legaranyosabb időtöltő marhasága címért simán elindulhatna a Mitoza. Adott egy mag, és mindig két lehetőség közül kell választanunk, hogy az események mivé fejlődjenek. Humoros, aranyos, aki kellően motivált minden…..
X-MAN 2011.03.03 11:00:58
X-MAN 2011.03.03 11:01:39
Néhány órával ezelőtt adták át a zürichi FIFA-gálán a nemzetközi labdarúgó-szervezet Aranylabdáját Messinek, Az Év Edzője-díjat José Mourinhónak, ám számunkra alighanem a legfontosabb az év legszebb gólját jutalmazó Puskás-díj – ezt az idén Hamit Altintop…..
X-MAN 2011.01.12 11:09:47
A karácsonyi szezon legbetegebb játéka következik, hölgyeim és uraim. A Poltergifts várvédő játék, csak ebben az otthonunkat kell megvédeni a karácsonyfa alatt megelevenedő, horrorfilmbe illő ajándékoktól, úgymint késes baba, karmos-agyaras mackó és társai. Szerencsére olyan…..
X-MAN 2010.12.27 14:25:27
@Vilendor:
shotgun > láncfűrész > krikettütő > szögbelövő > bumeráng > fém baseballütő
teljesen egyetértek a fegyver sorrenddel
erősség szempontjából, de a szögbelövőre érdemes először gyúrni, keveset sebez, de maxon akár egy percig is lehet vele lövöldözni
A Lucky Tower kellemesen kretén, pont megfelelő hosszúságú, és még a szemétparasztság azon oldalán van, amikor az ember hajlandó mégegyszer nekifutni. A főhősünk, egy bárgyú képű szőke lovag, aki egy magas torony legfelső szintjéről szeretne lejutni. Emeletenként adva vagyon…..