Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JustaLittleBit

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Belsőség Minőségi japán roncs 2011.12.14 18:44:00
  Nem szerettem soha igazán a japán autókat, de mindig tudtam, hogy a 90-es években olyan autókat csináltak, amelyekhez nem kellett 3-400 ezer kilométerig komolyabban hozzányúlni. Vezérműláncosok, D.I D. kétsoros lánccal, egyszerű, de megbízható elemekből épített…..
JustaLittleBit 2011.12.14 21:21:19
@Brevis: ezt tanúsíthatom!
Gondolkodtak már azon, vajon hogyan szól egy görögdinnye? Vagy egy nagyköbcentis női mell? És egy kisköbcentis? A műanyag lavór vagy a kerti asztal lapja? Az ablaküveg? Csupa-csupa fontos és örök kérdés. A jó hír az, hogy kis szerencsével ez az - emberi tudás közepén…..
Bizonyára senkinek sem kell bemutatni az alábbi Calibrát. Mindenki ismeri, nálunk is járt már. Viszont József olyat küldött, amit életünkben nem hittünk volna el. MÉG EGY ILYEN VAN. Nem csalás, nem ámítás, úgy bizony, egy tovább fejlesztett változat látott…..
Jajj,de csúnya! Dr. Octavius 2011.07.03 16:00:00
Hát nem is tudom mit írjak.Nemrég böngészgettem egy hirdetőoldalon,és ráleltem erre a szépségre. Nem lenne ez annyira rossz. A felni például egész tetszetős. De azok a toldatok...És ahogy látom a photoshopot se vágja a tulaj,azért nincs rendszám. :ĐMég…..
Ha új hónap, akkor új naezmiez. Ezúttal cork77-től jöjjön a feladvány, húzós lesz, készüljetek:Szép állat lett, az biztos.Elég gyatra lett, lehet találgatni! Eredményhirdetés holnap reggel!..
JustaLittleBit 2011.07.01 11:48:12
Made In Germany 1995–2011 címmel hamarosan megjelenik egy friss dalt is tartalmazó Rammstein-válogatáslemez és dvd, amihez a német zenekar turnét is csatol az ősszel. Ennek egyik állomása a Papp László Budapest Sportaréna lesz november 10-én. A rendkívül látványos koncerteket…..
JustaLittleBit 2011.06.18 22:37:11
A jelenlegi állapot megtekintése úgy kezdődött, hogy Pistikével a motorkiállításon adtunk egymásnak randevút. Pontosabban nem a motorkiállításon, hanem mellette, a veteránbörzén. Pistike alkatrészeket nézegetett, többek között az én Virágomra is, én meg gondoltam, legalább…..
A traktor mellett a régi plakátokat szerettem legjobban a zuffenhauseni Porsche múzeumban. Amíg a bütykös gumis, áramvonalas mezőgazdasági munkagépet alaposan körbejárhattuk, addig a gyönyörű grafikákat nem sokáig csodálhattuk: az idegenvezető pikk-pakk kiterelt minket a…..
Evidens, hogy városi közlekedéshez ideális az öreg, leharcolt autó, azt valahogy nem sajnálja az ember. Aztán ki tudja, mikor jön kapóra a tény, hogy egy hátsó sárvédőív olcsóbb, mint a helyszíni bírság. Emberünk megoldotta, nem éppen szakszerűen, de kétségkívül…..