Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osztovata

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
Provokatív és félelemkeltő események történnek a fővárosban, újra. Nyíltan vállalva a megfélemlítés szándékát, péntekre erődemonstrációt szervez számos szélsőséges szervezet, ahhoz a belvárosi bolthoz, amelyet az elmúlt hetekben többször is atrocitás ért…..
Felvállalva a szomszéd vár lakóinak, szülötteinek és lokálpatriótáinak jogos (és reményeink szerint nem elsöprő erejű) rosszallását, ebben a posztban egy aradi származású színész életútjáról fogunk röviden beszámolni. Jó-jó, elismerjük: egy picinykét csalunk, hiszen…..
A hét poénja nem is az, hogy Molnár VV Anikó munkát keres, hanem az, hogy ebből reality készült az Aktívban. Eleve vicces, hogy ezzel már talált is melót, hiszen nyilván pénzt kap azért, hogy egy tévéstáb társaságában keresgéli a munkát. De ehhez vegyük hozzá, hogy VV…..
Több mint egy évet kellet rá várni, de ma elindult a Zona.hu, Szombathy Pál internetes lapja. A névválasztás nem véletlenül olyan, mintha a Mad Maxből lopták volna. A Magyar Hírlap romjain ugye már rég Széles Gábor és Bayer Zsolt tombol szegecselt bőrruhában Ikarus…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
hogyvolt NCIS 4x04 – A beetetés 2008.04.01 10:00:00
Remélem húsvét után mindenki kiheverte a sonkamérgezést, sikerült kijózanodnia, mert Bajusz visszatér, és újra lecsap! Egy fekete Shelby GT500 száguld az autópályán, de az ifjabbik Májkül Nájt helyett egy ismeretlen úriember vezeti, közben oroszul vartyog egy telefonba. A rend…..
osztovata 2008.04.01 14:54:49
Mennyire jó arc a Wizzair ügyfélszolgálata, hogy fapados létére utánatelefonál az utasainak és közli, hogy a gép 2 órával később indul? Tamás esetében a probléma abból adódott, hogy 2 órával később kiderült, az összes aznapi járatot törölték. A másnap reggeli járatra…..
 (A tegnap esti vízicsigás bejegyzés után itt egy másik, egészen eltérő vélemény - a szerk.)  A Központi Építészeti-Műszaki Tervtanács (micsoda csengő-bongó testület) jóváhagyta a Szervita tér átalakítását, ezzel Zaha Hadid vízicsiga-irodaházának…..
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..
A seggnyaló, szervilis hozzáállás mindig is volt, van és lesz is. Teljesen mindegy milyen név van ott azon a táblán, lehetne Horn, Orbán, Medgyessy. Most éppen ez a bagázs került fel. Miért nem lehetett csak annyit írni, hogy az iskola állami és önkományzati pénzből lett…..
 Lehet, hogy a filmgyártás területén a magyarok labdába se rúghatnak, de én azért reménykedem, hogy egyszer lesz egy olyan amatőr kategória (mondjuk „a legkisebb költségvetésű, legötletesebb, legeredetibb film”), amit mindig mi nyerünk. Itt van ugye ez az…..
Jó szórakozást:) Akkor kezdtem el sejteni, hogy valami baj van, mikor az állomáson várakozó százfős gyülekezet, mint a megbabonázott birkák, egyszerre kezdtek nézni abba az irányba, ahonnan a vonat jönni szokott. Ilyenkor, már észrevettem, próbálják mintegy hipnotizálni a…..
osztovata 2008.03.13 13:00:51
(A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.) Nyilván van az országimázs művészetének olyan dágványos bugyra, amiben ennél is rosszabb megoldások  laknak, de számomra eddig ez jelenti az alulmúlhatatlant. A kép Lengyelországban készült, a felirat a…..
A tegnapi, a népszavazási lapokon elkövetett népművészetről szóló poszt után egész sokan küldtek fotót arról, hogy ők hogyan fejezték ki grafikus formában, milyen értelmetlennek találták ezt az egészet. Jobban örülünk, mint Dobrev Klára a töltött puli receptjének, mert a…..
osztovata 2008.03.12 11:46:56
Több, mint egy hónapja nagy csinnadrattával jelentette be a BKV és a rendőrség, hogy most aztán hadat üzennek azoknak, akik a tömegközlekedési járművek útjába állnak és azonnyomban rohannak segíteni, ha ilyen előfordul. Asp nem csak fotót küldött egy ilyen esetről, hanem még…..