Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagyok, vagy nem

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint elment egy hét... nem is bánom, pörögnek az események és mindjárt nyuszi van, úgyhogy mindjárt költözünk.... tegnap már bekukkantottam újra a kis fészkembe, lerakták a hungarocellt és a vasrácsot, no meg a tükörfóliát is :) Jövő héten már esztrichem is lesz... ez…..
Szóval mit mondjak, pörgök, mint a rotor, azt sem tudom, hol áll a fejem...Banditával volt egy hosszú beszélgetésünk tegnapelőtt este... értelme sok nem volt... sérelmez, sok mindent, én pedig tehetetlen vagyok, mert az ő sérelmein nem tudok segíteni...Tegnap elmentünk csavarogni,…..
Agyas hahó, élek még 2011.03.29 13:12:36
Írnák én, de lusta vagyok. Meg a fene tudja. Miről? Arról hogy minden oké? Az senkit sem érdekel. Arról hogy miket csinálok mindennap? Na az meg még annyira sem. Megjavultam, meg lenyugodtam. Asszem.Amikor elkezdtem írni még fogalmam sem volt. Mármint hogy minek. Csak nem nagyon volt…..
Első körben szeretném megjegyezni, hogy gyűlölöm az óraállítást, főleg a nyárit... brrrr.Második körben, tegnap rendes volt Bandita, hagyott reggel aludni, úgyhogy 11-kor másztam ki az ágyból, 10-nél tovább sosem tudtam, de most ugye óraállítás volt és ezt a biológiai…..
Ma teljesen az az érzésem volt, mint a vihar előtti csendben... mikor még a szél se fúj és érzed a félelmetes csendet, tudod, hogy történni fog valami és várod...Beszéltem az én bankommal, feltépték az agyamat és bunkók voltak, de ez igazából nem túlzottan hatott meg... ezen…..
Elegem van a halál közeli állapotból. A hatodik érzékem pedig most sem csalt meg, áthelyezték a bankos ismeretségemet, tehát magamra maradtam.Felhívott tegnap a bank, kezesség megváltásra nincs lehetőség és iparkodjak, mert havi 400ezer a kamat a hitelen, úgyhogy…..
vagyok, vagy nem 2011.02.15 11:19:07
Tele az összes púpom magammal, padlón vagyok és nem bírom felrángatni magam és valahogy mások sem tudnak és marhamód unom már... Na meg a rohadt határozatlanságom kikészít. Miért nem tudom mi volna nekem a helyes út? Még azt sem tudom, mit honnan szerezzek be, mit hogyan…..
vagyok, vagy nem 2011.02.14 08:24:07
@Enchantée: igen, ez a kimutatás úgy emlékszem, csak a oasikra vobatkozik :)
 vegyük a nyakunkba a várost, korán érjünk a pasihoz. legyen nálunk a zárhoz illő kulcs, mert mégsincs otthon. nehéz hét áll mögöttünk, rogyjunk össze.de óvatosan, mert a jóember láthatóan ez elmúlt pár órát takarítással töltötte, hát hallod minden elvágólagosan…..
vagyok, vagy nem 2011.02.06 10:21:38
A Budapesti Közlekedési Vállalatról (BKV) sok mindent el lehet mondani (nem itt és nem most), de azt biztosan nem, hogy bevétele növelésének érdekében a vállalat teljes mértékben kihasználná azokat a lehetőségeket, amelyek a monopolista árképzés nyújt számára.A BKV…..
They don't know, they can't see, who i am, fear is the only enemy... jó, kicsit átírtam :) Annyira nem látni, hogy megvágtak angolból :D De hát shit happens... reméljük következő szemeszterben nem fognak... jajj, oroszból jeles lettem :DD ezt hogy magyarázom ki következő…..
vagyok, vagy nem 2011.02.04 08:26:09
vagyok, vagy nem 2011.02.02 19:25:12
maximálisan egyetértek @mrskowalski: -val. szeretetből sohasem elég! nevelni attól még kell persze. úgy, ahogy a legjobbnak látod... én is nagyon sajnálok néhány gyereket, de nem tud az ember mit tenni, nem szólhatsz bele. és akkor még ott vanaz a kérdés, hpogy vajon az apa és az anya nevelési elvei mennyire egyeznek meg...hogy a nagyszülőkről ne is beszéljünk, de mondjuk ezt még viszonylag könnyű kezelni.

@Fricsek: egyszerűen csak szeressétek azt a gyereket és neveljétek, ahogy jónak látjátok! legfeljebb majd kell neki egy pszichiáter :)
vagyok, vagy nem 2011.02.02 20:25:17
@Bogi24: nem írtam (és nem is gondoltam), hogy itt bárkinek is hallgatnia kellene... nekem egyszerűen az a véleményem, hogy a hideg következetesség helyett célravezetőbb a szeretet. de az idiotizmus az szerintem sem szeretet. mindkét véglet baromság. mondjuk én inkább a másik véglettel találkoztam már, nem a tutujgatással.
A tegnapi napom elég katasztrófa volt... annyira tele volt a tököm mindennel, hogy az kimondhatatlan... aztán találkoztam a kivitelezőmmel és mondta, ma húzzák a válaszfalakat... hazaérve elkezdtem kihúzó filccel kifesteni a szobákat, a múlt heti faltologatás miatt... szép…..
vagyok, vagy nem 2011.02.02 19:28:03
Jajj, annyira izgulok... na de nem iszunk előre a medve bőrére... szóval2011.02.04-én felvételi elbeszélgetésem leszSENIOR REVISOR-ként :))öreg is vagyok, okos is és számolni is tudok... de hogy ez elég lesz-e... meglátjuk, de örülnék, ha így lenne :))) ..
vagyok, vagy nem 2011.01.26 08:15:36
Kedd van, 12 óra 46 perc. Esik a hó. Éhes vagyok. Meg tudnék enni egy tehenet.A jegybanki alapkamat tegnap óta 6 százalék. A magyarok ötöde keresett állást, miközben a globális munkanélküliség nem csökkent. Nem állt talpra a kiskereskedelem, viszont Németország és az USA…..
Nem is tudom, a mindig lázadóval hogy történhetett meg mindez...Nos, hogy miről beszélek, ma orvoshoz vittem pöttöm csajomat, sápadt, vörösek a szemei és egész éjjel köhög...Reggel öltözködés közben nézelődtem a szekrényemben és nem bírtam eldönteni, mit vegyek fel...…..
vagyok, vagy nem 2011.01.24 21:49:31
Díva gyerekestül felvonul a nagyvárosba és szeretne, aki épp ráér és kedve van találkozni, méghozzá2011. február 11-én...a többit rátok bízom...
vagyok, vagy nem 2011.01.20 20:00:59
@sing-lee: benne lennél, mi?? :D
Egyrészről szörnyen hiányzik most már a férjem. Az utóbbi két hét teljesen kikészített, a fene se gondolta, hogy ennyire jó, ha itthon van... Egyik este a 20 másodperces telefonbeszélgetés után el is sírtam magam, a gyerekek érdeklődve néztek rám, hogy ez most mi...Másrésztől…..
vagyok, vagy nem 2011.01.16 20:17:42
@kozgaztanar: állítólag létezik...
Aki kicsit is a dolgok mögé látott, annak gondolom már több hónappal ezelőtt leesett, hogy Helen kisbabát vár...Szóval az a nagy harci helyzet, hogy 2010. december 20-án, 11 óra 4 perckor megszületett Hírmondó Helen és IT Teddy kisfia......aki anyja nyomdokaiban lépkedve a…..
vagyok, vagy nem 2011.01.12 23:24:11
 Az elmúlt év esőzései nyomán kialakult tavaszi és nyári árvizek ugyan a halak számára rendkívül kedvező szaporodási feltételeket teremtettek, de a vízi növényzetet a tározó területén szinte teljesen tönkretették. A növényzet a hirtelen jött magas vízbe…..
 az a derékfájás az igazából gerincsérv. bibibíííí...