Regisztráció Blogot indítok
Adatok
left-dick

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már látom a kommentekek: hol ebben a szakítás, he? Hát én se nagyon találtam, legyen mondjuk az, hogy a levélíró meg Eszter valójában jártak, és most ezen a szakítás utáni barátkozás témával szenvednek, és akkor egy kicsit profilba vág a sztori. Note: a kedves szöszikkel…..
left-dick 2008.08.03 16:17:59
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
Ennek a bejegyzésnek semmi köze nem lesz a szexhez, vagyis a hüvelyi orgazmushoz és a nuniszőrhőz biztos nem. De a melltartókhoz, mint a fiktív és az imaginárius közötti elemi különbség tárgyiasult bizonyítékához igenis van. Ezt ki kell másolnom ide: Itt szeretnék kitérni a…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Korda Gyuri országában azt hiszem természetes dolog pókerjátszmának tekinteni a párkapcsolatokat, pedig sem a nyílt kártyák, sem a taktikázás nem vezet sehova, nézzétek Ross is hogy járt:  Az "A gyárban dolgoztunk" post kapcsán érdekes vita alakult ki arról,…..
Drámaian peregnek az események beküldőnk levelében: szombaton autót még boldogságukban vesznek, hétfőn meg már a paplak előtt szakítani akarnak. Hogy levélírónkat idézzem: padló. Nem lehet, hogy a sárga orchidea jelent valamit virágnyelven? Úgy láttam, néhány…..
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
A csoki tényleg fontos, a többi annyira nem. Külvárosi diszkókban én is szoktam próbálkozni mogyorós milkával, meg sárgabarackos-kekszes bocival, de amit igazán szeretnek a lányok, az a fehér csoki. Hat és fél évig voltunk együtt a volt párommal, kisebb megszakításokkal.…..
left-dick 2008.01.13 15:41:17
Mindig izgatott a kérdés, hogy járhat-e egy metálos egy diszkóssal, vagy nem. És persze az embernek itt nem a Rubint Réka-i értelemben vett mocskos ujj jut az eszébe elsősorban, hanem azok az őszinte szerelmek, amikor 40éve egy Illés-rajongó összeházasodott egy metróssal, később…..
Istenem, azok a szép középiskolás idők, amiket most újra feleleveníthetünk e levél közben. Szeretkezés májusban, esemény utáni tabletta és reggeli - a legendás mesebeli herceg érkezett el a lányhoz. De valami történt. Plusz ajándék erkölcsi tanulság....szóval szakítósnak…..
left-dick 2008.01.11 20:03:52
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Szép, szívbemarkoló levélen mutatjuk be, hogy milyen kegyetlen az élet, és egyben itt a magyarázat, hogy miért is lehetnénk mi nők annyira szemetek, mint ahogyan azt sokan itt állítjátok. A posztot állandó kommentelőnknek, dex.ion-nak ajánljuk. A blogot olvasva; mintha…..
left-dick 2008.01.04 16:08:31
BÚJÉK! A világ legszomorúbb szilvesztere után gyorsan kezdjük is el a 2008-as esztendőt, amiben 43 százalékkal több lekoptatást fogunk látni. Egy klasszikusnak ígérkező, igazi humoros lekoptatást szeretnénk ajánlani a lencsefőzelék mellé.Olvasom egy ideje a blogotokat, és nem…..
Annácska olyan a szakításban, mint Pilinszky a költészetben: rövid, ütős és okos. Csak ízlelgetjük az egyik sztorit, amikor már jön is a második és harmadik. Mai szavazás: melyik a három közül a legjobb szerintetek?Sziasztok!Én is szeretnék pár rövid történetet…..
Új MÁV blog 6 órás horror 2007.10.19 23:29:42
Ez a megadurva. Szia, Gondoltam leírok egy történetet, ha tetszik tedd be. Igazából én már csak röhögök rajta, hátha más is fog... :) A dolog sajnos nem ma történt, ezért pontos dátumot nem tudok mondani hozzá - kb 2006. január-február (esetleg március) magassága - de mivel…..
A Homárnak nincs beható tapasztalata a madarak étkezési szokásai terén, de az legalábbis gyanús frika esetében, hogy az alig fél éves Honda Jazz fényezése az első, a szervizben fénykép alapján madárszarnak detektált folttal az alapozóig bomlik. A lényeg ugye, hogy madárszaros…..
Sok mindenen tönkre mehet egy kapcsolat. Mindenféle dolgok álhatnak a szerelmes párok közé. Na de hogy Isten? És hogy jön ide a Süti? UPDATE: a posztba utólag belenyúltunk a beküldő kérésére, ez van. Sztory: B.-nek 15 éves kora óta én voltam az élete szerelme, néha még most is…..
Mit lehet tenni, ha valaki olyannal beszélünk telefonon, akivel nem is igazán akarunk? Mondjuk az exünkkkel? Hogyan lehet gyorsan, frappánsan letenni a telefont? Íme Miki története elsőként ebben a kategóriában.Lehet, hogy nem ide illik, de rövid. Barátnőmmel 3 év után…..
A kapcsolat mindig befektetés, egy bölcs tanácsadó szerint mindig azt kell mérlegelni, hogy a befektetésért cserébe eleget kapunk-e. A kedves levélírónak üzenjük, hogy néhány hetet se érdemes manapság várni, nemhogy tíz hónapot! Ebben a drámai pillanatban nem okoskodnánk, mert…..
left-dick 2007.10.12 20:01:14
Wicuka küldte nekünk szakításának történetét, amiben a fotós mellett sokkal fontosabb szerep jut a hatalmas melleknek. Mert nekünk férfiaknak úgy látszik, semmi sem jó. (kép)4 hónap után,nekem azt mondta a pasim:"elvonták a figyelmem a nagy cicik és emiatt nem figyeltem az…..
A történetben szereplők nevét természetesen megváltoztattuk, de még így is pofánbaszott minket a sztori. Vajon tényleg véletlenül ment félre az sms, vagy ez volt a legrövidebb, legegyszerűbb módja a kapcsolat örökre lezárásának? Már sosem tudjuk meg. Talán nem is baj.…..