Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.Tomi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A CBS-es szitkom, a The Crazy Ones negyedik részében volt egy magyar említés, ugyanis az egyik jelenetben elhangzott a "She says Budapest." mondat. Ez csak azért érdekes, mert a legtöbb anyanyelvű angolos (és a tanult angolosok) Budapesztnek ejtik, s kicsit ezt karikírozza ki ez a…..
Olvasóink jelezték: ma reggel óta, minden további nélkül bekapcsolták az RTL II-t a UPC kábelhálózatán is, lehet hullámozni. Vélhetően tesztadásról van szó egyébként, és hivatalosan csak holnaptól lenne elérhető az RTL kistesója, de ne hasogassunk szőrt a kákán, jó ez…..
k.Tomi 2012.12.31 13:26:02
Az őszi műsorrendjét egy amerikai ételeket is felszolgáló benzinkúton bemutató RTL Klub nem akarta elárulni nekünk, melyik külföldi formátum alapján készült a Kód című vadonatúj kvízműsoruk, de minket nem hagyott nyugodni a dolog, és a modern technológia és teljes oknyomozó…..
A legnézettebb műsor ezúttal is - mindkét korcsoportban - a Csillag születik válogatása volt, amely már megközelítette a 2 milliós álomhatárt. A TV2-nél a Jóban rosszban sikerének örülhettek, hiszen ha a Barátok köztöt ezúttal sem sikerült elvernie, bőven a csatornaátlag…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
hogyvolt Lost 4x07 - Ji Yeon 2008.05.18 22:10:00
Ismét itt vagyunk, egy majdnem zseniális epizóddal, amiben volt két álleesés, habár az egyiket a stáblista alapján sajnos már régóta lehetett sejteni, míg a másikról tapasztalt Lost-rajongók egy perc alatt kiszúrták, hogy átbaszás. Kiderül a hatodik megmenekülő személy…..
Kérem szépen, nem hittem volna, hogy amikor kineveztem Elizát, a hamis idolt kijátszó nőt a legidiótább survivornak, lesz valaki, aki űberelni tudja. Utána jött Ozzy, és átvette a stafétát, mert nem használta az idolját, mármint az igazit. Egy hétre rá Jason következett, aki,…..
Az előző epizódban távozott Jason,  a Leghülyébb Survivor Ever, mert képes volt hinni, és bízni a társaiban egy olyan játékban, aminek az egyik alapszabálya, hogy hazudj, csalj, anyádat add el két forintért, mert a vége nem egy piros pont, hanem egymillió dollár. A kettővel…..
Az epizód címe nem hagy túl sok kétséget annak kimenetele felől, nem, mintha nem lenne elég az, hogy a sorozat címszereplője van szarban, Grey's Anatomy az eredeti címünk ugye, tehát adott, hogy akármennyit izgulunk, feszülünk a kedvesünk ütemesen emelkedő hátának (mert…..
Nu, a reggel ismertetett előző részben először is eltávozott Kathy, a Vinnyogó Asszony, és bebukott a Tracy-Ami féle államcsíny I. Ozzy király ellen, mert Ozzy nem csupán challenge monster, de sérthetetlen is, és most már van neki hű fegyverhordozója is Erik személyében, aki…..
Kezdjük a jó hírrel, aztán az ugrás után majd spoilerkedünk is. Szóval úgy áll a dolog, hogy a sorozat készítői szeretnének még egy órát, azaz epizódot kikönyörögni az ABC-től, így lassan megközelítenénk a tervezett 16 részes évadot (jelen állás szerint 13 rész…..
Na kérem szépen, itt vagyunk hosszabban, buborékosabban és vidámabban, mint valaha, és pont egy olyan epizóddal indítjuk a revivalt, ami a harmadik évad legfaszább trilógiáját vezeti be, mert igen, ez most egy háromrészes vekengés lesz, majd meg tetszenek látni. Az előző részben…..
Múlt héten egy háromrészes cliffhangerrel búcsúztunk, most kezdjük az egyik megoldásával: a tévétörténelem egyik legkevésbé összeillő párja vigyorog báván a képernyőbe: George és Callie O'Malley, Viva Las Vegas. Hol vannak az annyira összeillő párok mint Samantha és…..
Láthatóan rögtönzött sajttájjal nyitunk valami nagy és patinás objektum előtt, valószínűleg bíróság lesz ez. Két, eddig ismeretlen fickó beszél a kameráknak egy haditengerészeti bázis bezárásáról. Megtudjuk, hogy ez a lépés tönkreteheti Mackenzie Allen szülőállamának…..
Elöljáróban csak annyit, hogy én személy szerint továbbra sem értem a khmm, mondjuk úgy, különleges címadási formulákat Az elnöknő esetében. Mert ha eddig többé-kevésbé következetesen adták az „elsőzős címeket, akkor miért épp most kellett váltani? Az aktuális…..