Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jarvis Cocker

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 70-es 80-as évek szülöttei közül még mindig olyan sokan visszasírják a 90-es éveket: Use Your Illusion, Coco Jumbo, Torn, It's No Good, Raveland, Földtörténet, Üssük le a DJ-t, Weather with you, Protection - kinek éppen mi hiányzik, vagy mi rángat belőle felszínre valami távoli…..
Jarvis Cocker 2010.11.10 19:16:57
@Modor Tibi: Csatlakoznék misikapitanyhoz, beálltam a sorba, és én is regisztráltam csak azért, hogy ezt ide leírjam, mert nincs jobb dolgom és van kedvem ahhoz, hogy lehülyézzenek majd.

01 Az összes szám fasza, amit megemlítesz.

02 Szeretem az ilyen összeállításokat, eszembe jutnak róla elfelejtett számok, hangulatok, szintén faszák.

03 A modorost rendszeresen olvasom, szeretem az írásaid, no off a személyed ellen.

Viszont a cím elég félrevezető, még ha utána megmagyarázod, akkor sem passzol az írásodhoz. Ha pedig te is tudod nagyon jól, hogy ez itt most nem az igazi 90-es évek, és nem is TOP10 britpop szám lesz, akkor ne add neki ezt a címet. Az Arctic Monkeys és a Franz Ferdinand (főleg az Arctic Monkeys) olyan messze van a britpoptól, mint a Strokes vagy a Rolling Stones, vagy akármi, de a Stone Roses sem érzi túl jól magát mint britpop banda. A Pulp-ot középszerűnek nevezni pedig erős hiányosságokra utal, ezzel nincs amúgy semmi baj, csak ha igazából fingod sincs róla (ahogy írod is), akkor nem kell kitölteni csak úgy valamivel a helyet ami lehet, hogy baromság. (Nem vagyok nagyon oda a Pulp-ért amúgy én sem, de most hirtelen ez a nick jututt az eszembe).

Ezek a dolgok amúgy el is mennének (meg persze, hogy nem kell ezt komolyan venni, ha sörözünk, én is csak simán lehülyézlek röhögve és eléneklem a Take me Out-ot), de azt szerintem eléggé benézted, hogy valaki (misikapitany itt) mond neked egy normális kritikát, te meg rögtön letámadod, hogy ha ő ilyen faszán tudja, akkor...

Remélem páran lehülyéznek és remélem elég modoros is voltam, sőt ahogy a végére értem már a hirtelen felindulásom is alábbhagyott, de most már elküldöm, csókolom.