Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raykar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Elfogynak? 2022.02.22 01:00:00
A feladványok sosem fogynak el. Egy feladvány-pokolban élünk. Világos lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
raykar 2022.02.22 21:12:23
@FLEETING LIGHT: a válasz Ke7?
Amióta Rogán Cecília szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a TV2 hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a kanális.  Szalai Vivienről annyit kell tudni, hogy pár értéktelen ponyva mellett ő írta Zuschlag János hazugságaiból azt a propagandakönyvet, amivel a Fidesz…..
Egy az „elmúltnyolcévvel” erősen kritikus ismerősünk írása. Szerinte "érzelmeink és 2010 előtti érvényes meggyőződésünk ellenére is a kormányváltásra kell szavazni." Igen, ezt a Fideszt még úgy is megéri leváltani 2014-ben, hogy az utána létrejövő rendszert akár…..
Amíg lehet. Csatlakozz a pártba forduló csoportunkhoz a már közölt emailen keresztül: jobbkozep01@gmail.com. A hazának szüksége van rád! Ne félj, kockáztass! Kockáztass, amíg érdemes! Ne félj -- hogy a szüleid, gyerekeid, unokáid (majd) büszkék lehessenek rád! Ne félj --…..
Tisztelt magyar Állampolgárok! Kedves Barátaink! 2012 a megújulás éves volt. Az év eleji spekuláns támadások, majd Brüsszel akadékoskodásának ellenére a kormánynak sikerült megújítania az „elmúltnyolcév” kárhozatában szenvedő Magyarországot. Bár a pénzvilág kalózai…..
A karácsonyfa sóhaja: Fenyőfa voltam. Rám aggattak mindent. Én ezt el sem bírtam. (Mezei Mária)  Ez jutott eszembe mikor tegnap este jött a hír, hogy Rozgonyi Ernő a Jobbik karácsonyfája alá lófaszból font ostort rakott ajándéknak. Mennyire lehet berágva, ha a…..
Az Országgyűlés Hivatalának gazdasági főigazgatója a múlt hétvégén jelentette be, hogy a Kossuth tér rendezési terveinek elkészítésére több, nemzetbiztonsági átvilágításon átesett pályázót kértek fel. A pályázatot a közösségi közbeszerzési szabályok alkalmazása…..