Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MetalWarrior

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan téma van, amely annyira sajátja lenne a mozgóképnek, mint a migráció. A vándorlás, a felfedezés, a menekülés, az elvágyódás, és az ezekből fakadó konfliktusok nélkül nem lenne mozi a mozi; akad olyan műfaj is – a western –, amely szinte kizárólag ebből a…..
Pere Laci a legújabb evezős a Totalcar-gályán, amely továbbra is igyekszik magasra emelt orral hasítani a hullámokat és lehetőleg nekimenni mindennek, ami kényes. Mint László, a Karmageddon-blog írója, profi mesterségeszátony-építő és búvár, valamint életművész. Ez itt az ő…..
Belsőség Terror kultivátor 2012.11.12 17:39:32
Svédek, Volvo 240 Turbo-motor (ill. B21-es Redblock), 0,3 bar töltőnyomás, 240 newtonméteres nyomaték. Igen, helyenként be van gyorsítva, de úgy gondoljuk, hogy e nélkül is eléggé átjön, hogy a verda horzsol. Ki tudja, milyen traktor volt ez valaha... És kézigázzal burnoutolni…..
 Na végre, itt van valami friss, valami valóban újszerű. A hagyományos borotválkozás kapcsán persze furcsa ezt mondani és hallani, de újszerűség alatt természetesen nem valami mégűrtechnológiásabban hatékony zselét, vagy egy ötödik (vagy hatodik? – bocs, nem tudom, hol is…..
Ritának sokat evett a Merci, nekem meg sokkal kevesebbet. Ugyanakkor, ugyanott. Itt valami vezetéstechnikai gebasz lesz, de együtt ritkán megyünk, jobb ötletnek láttam egy fordulatszámmérős-economys műszeregység beszerzését, és elmagyarázni, hogy nem kis fordulaton gyorsítunk,…..
MetalWarrior 2012.09.09 16:45:56
@Motordoktor:
Átlagosnál jobb? Aki ismeri ennek a 190-esnek a történetét, valószínűleg jót mosolyog most ezen. :)

Tibby: Érdekesebb lett volna ez a cikk, ha pár nappal ezelőtt nem meséled el ezt az Égéstérben,szóról szóra, így szinte elolvastam azt, amit akkor elmeséltél, de ez csak szubjektív vélemény.

Szép napot!
Nemrég kommentben Lord Ickenham linkelte be a Szomszédok egyik, Mágenheimék nyaralásáról szóló epizódját. Nem szeretném, ha egy ilyen becses darab elsüllyedne, úgyhogy most szépen kiteszem. A múltkor a Kiskabosnál úgyis ráleltem a TubeChop nevű szerkesztőre, amellyel még…..
MetalWarrior 2012.06.29 21:55:12
Király Ferenc 38 éve tudja, számára egyetlen autó létezik csak a világon. 26 éve az az autó az övé. Tanulság: autóvallást alapítani nem könnyű, de egy karcagi garázsból is lehetséges. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
MetalWarrior 2012.05.23 21:18:35
@montecavallo:
Többek között ezért is adta át a clubot, mert nem internetezik és e nélkül nehéz klubot vezetni.Ismerem személyesen Ferit, ahol Csikós fotózta ott lakik szemben,a Tesconál.
  Még Horvátországban is voltunk vele, és akkor sem volt semmi probléma - meséli lelkesen Boda Gyuláné, miközben kiszáll az autójából. Ahogy nézem az 1996 decemberében átadott Opel Astra 1,4 GL-t, el is hiszem, hogy az elmúlt tizenhat év, és az ez alatt megtett 147 ezer…..
A biztonsági borotvák világában viszonylag ritkán érkezik igazi újdonság. Ez szerencsére nem az olyan jellegű marketingfejlesztések terepe, ahol a készülékeket egy-két évente új színben és csekély változtatásokkal dobják piacra, csak hogy érezzük: lemaradunk, ha nem nem az…..
MetalWarrior 2012.03.23 19:42:01
@hp0:
Ne félj tőle. Amíg az összes többi DE-vel megyek mondjuk három kört, ezzel elég egy is, LORD super stainlessel próbáltam eddig, ezzel is kifogástalan az eredmény, mind irritáció, mind végeredményt tekintve. Egy biztos, kezdésnek nem kifejezetten jó választás, és <45 fok, >kb55 fok az ideális nyéltartás, ez mindenképp megszokást igényel.
Belsőség A Škoda nem fizet 2011.11.06 19:30:00
Papp Tibor Ebben a posztban azok se keressenek értelmet, akik amúgy még hisznek az értelemben. Csupán kihasználtam a lehetőségeket: adott volt néhány tébláboló kolléga meg egy közepesen elhasznált papírsisak. Bende Tibor Én csak a fejükbe nyomtam és gyorsan fotóztam –…..
Seggrészeg szumósokra (Sumotori Dreams) emlékszik még valaki? Egy magyar srác, ha jól tippelek, Soltész Péter munkája, felhőtlen tízperceket jelent bárkinek, aki képes rekeszizom-lázig röhögni magát infantilis poénokon. Mint mondjuk én. Pétert azonban a dagadt japánokon kívül…..
Belsőség Tehén: túl a 200 ezren 2011.09.28 13:40:00
2007-ben vettem, 160 ezer kilométerrel. Akkoriban volt egy elméletem, mely szerint az én ízlésem hatévente változik, erre pedig az adott alapot, hogy bármennyire tökéletes autó volt is a Mazda MX5-ösöm, hat év alatt menthetetlenül ráuntam. A 4Runnert tehát hat évre terveztem, most…..
A Cougar már két éve készül. Két szerviz vérzett el rajta, de valamelyes fejlődés azért van. Szép lett a tető, sokat rendeződött a motorház, végre egészen kényelmesek az ülések. Vannak díszlécek, krómok a műszerek körül, szól a duda, működik az index. És Sabc…..
MetalWarrior 2011.09.13 23:49:56
@ommm:
S bernie-ről olvastam régebben, épített régen kockalámpás swiftet (GTI) most pedig sárga három ajtós úgymond III. Sport swiftet Gti- sített.
Gondolom megy úgy mint a Buxi-é.(márkatársa)
www.youtube.com/watch?v=Ub4N3UlpII4
De szépen elforog 8 ezerig :))
Noszvai András és csapata Bársonyoson jártak és véletlenül akadtak a világ legártalmatlanabb vadászgépére, a méltán híres MIG-15 házi gyártású másolatára. Trabant-alkatrészek, fürdőszobai apróságok, partvisnyél, a dugattyúmotoros (talán IL-2?)-kópiában a…..
Amikor beszereltem a Porsche-fékeket a 1303-as kasztniba már tudtam, hogy a régi piros Bogaramnál ez az autó lassabban fog gyorsulni. Nagyobb tömeg, nehezebb kerekek és hosszabb váltó, ezek nem segítenek a negyedmérföldes sprintnél, úgyhogy a 15,4-es nettó idő elég karcsú.…..
MetalWarrior 2011.09.07 19:24:03
@válasszmásikat:
A célideje jobb a Dokinak, Pistának hiába több a cél-végsebessége.
Egy pár nap, és megtudjuk Pista eredményeit is.
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
Előre lejtő, dinamikus forma.Egyszerű elemekből felépülő, de jól hangolt első futómű. Ne felejtsük el, hogy nem felső kategóriás autó, ezt azért is véssük táblára, mert a hátsó futómű akár egy jóval drágább modellben is megállná a helyét. Mai cikkünk…..
MetalWarrior 2011.08.30 14:24:55
@kultúrpesszimista: "Magánszemélyként soha nem vennék Fordot, kerülhetne akármibe. "

Valahogy én is így vagyok ezzel, de cégesnek ezt elfogadnám, tetszenek az apró részletei.

Magát a márkát kellene fejbe újraértékelnem, ahoz hogy vegyek Fordot, pedig hajtottam Rangert (bár ez Mazda) Transitot megbízhatóságra nem volt panasz, de egyik sem volt 2005 előtti.
Ha a Fordra gondolok, mindíg a régi szakadt Escortok jutnak az eszembe, lerohadva az út mellett, felnyitott motorháztetővel, gőzölgő motorral...
Homlokrakodó az égben A beton, az aszfalt és a csillogó üveg közé nem illenek a régi mezőgazdasági gépek. Tájidegenek, meg nem értettek és ha kell, tiltó táblákkal tartják őket távol. Budapestre sokáig be sem tehették lábukat a traktorok, behajtani tilos volt a jussuk –…..
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
Meglepő, de a dízelmotorok fogyasztása jelentősen csökkenthető, gázosítással. Nem tévedés, kevés LPG-t kell tankolni a gázolaj mellé. Mellesleg nincs több korom. Vélemények az azonos című írásunkról...
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Elkezdtük szétszedni Bálint fiammal a karácsonyra kapott Star-motoros autót. Egy Simson karburátor kell hozzá, azt már tudom, nem félek tőle, az lesz. Fontosabb dolgoknak láttunk neki. Kerekek, fék, váltó. Ott kezdődött, hogy a kereket nem tudtam leszedni, mert a kerékagyról nem…..
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
MetalWarrior 2011.03.13 20:55:13
Hát ez a Miklós is nagy szakbarbár, el kell ismerni, de vannak még közüle valók páran.

kepfeltoltes.hu/110313/339874616n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez kinek akar hazudni ? hehe
Lenyomná a jó öreg Bulijoe Drag Polo-t a 150 lovas ezeröcsi ?Na arra mernék fogadni, akár nagyobb összegben is :))
10.32mp a legjobb ideje a Polonak
(minden elismerésem az Övék)

Kis ízelítő:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XxhNQaZbmI8

www.tdiextreme.com/