Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ursamaior

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes A wannabe emigráns 2013.09.23 13:07:10
Sajnos szinte mindnyájunknak vannak olyan rokonai, vagy barátai, akik a reménytelennek ítélt hazai gazdasági helyzet miatt nálunk szerencsésebb országokban kénytelenek szerencsét próbálni. Ők, azok, akik akár napi 10-12 órát is güriznek, és zsíros kenyéren élnek, hogy egyszer,…..
ursamaior 2013.09.23 19:40:24
@Dzsentrisvihák: Sajnos piszokul nincs igazad, mert amint a nyilatkozat mutatta, máris kevesebben vagyunk, több mint száz anesztessel kevesebben. ami pedig normál esetben is hiányszakma. Műtéteket halasztanak el, emberek egészsége, élete van veszélyben. Nem ott, itt. vagy ez téged nem érdekel? Téged a Kútvölgyiben kezelnek?

És tudok szöveget értelmezni. A szöveg jelen esetben azért íródott, hogy próbálja negatív színben feltüntetni azokat, akik lepattantak ebből a narancsuralmi rendszerből, emódon kinyilvánítva rendszerkritikájukat. Mivel ezek száma olyan drasztikusan megnőtt, hogy az már a Fidesz híveknél is problémákat okoz (ti. a valóság egyre kínosabban nem esik egybe a propagandával), ezért kellenek az ilyen cikkek, amelyek próbálják besározni a külföldre távozókat, ezzel tartva a harci szellemet azokban a Fidesztrollokban, akik szülője, gyereke, vagy éppen ő maga szembesül az egészségkárosodás/halál lehetőségével, mert nincs, aki elvégezze a műtétet. (Értelemszerűen ez azokra az alsó szintű "talpasokra" vonatkozik, akik nem a Kútvölgyi páciensei...)
Tanulságos látni, ahogy a Nagy Generáció dinoszauruszai rá akarnak taposni ezekre az izgő-mozgó kis cickányokra, amit úgy hívnak, hogy modern médiumok meg internetek. A szebb napokat is megélt LGT annyira komoly szabályokkal akarja szabályozni a róluk készült koncertfotókat, hogy…..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
Ha kíváncsiak vagyunk, hogy tíz év múlva milyen díszletek és inzertek között fog büntetni a Nap-Kelte, akkor feltétlenül nézzünk bele a Reggeli jam-be. Már a felütés is vicces, a műsorvezető minden adás elején kábé mintha a konyhából jelentkezne be, mögötte kis ablak,…..
Winnie kolléga a sorozatjunkie-n elmélkedik egy sort arról, hogy vajon használ-e angol nyelvtudásunknak, illetve fejleszti-e azt, ha nagyüzemben nézünk sorozatokat eredeti nyelven, eleinte felirattal, aztán akér anélkül is. A mi véleményünk az, hogy még jó, kiválóan lehet…..