Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öltönyös Paraszt

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a valami, amit paradicsomnak nevezünk. Elég problémás egy darab. Először is kezdjük ott, hogy már az általános iskolai környezetismeret tanárom is bajban volt vele ti. nehezen értette meg velünk: a paradicsom nem zöldég, hanem gyümölcs. Aztán itt van még az az eset, amikor…..
Vajon van az olvasóink között egyáltalán olyan, aki nem legózott/legózik? És a legós múlttal/jelennel bírók közül ki nem álmodozott róla, mennyire jó lenne, ha az aktuális járgánya rendesen mozogna, menne előre-hátra, jobbra-balra? Ráadásul mindezt távirányítással? Nos,…..
Öltönyös Paraszt 2011.04.09 20:05:38
Reggel óta nagytakarítok, és nézem, hogy mikor teszik fel a kérdést ott, ahol meghirdették a jákéot (kisauto.blog.hu/2011/04/08/zuzas_a_plazaban_olvassad_el_ha_nyerni_akarsz#comment-form),
Egyszer szerettem volna közel kerüli, ha nem is megnyeri. Annak ellenére, hogy kisautó és totalcar fan vagyok: kapjátok be!!!!
Tervezők, építők és versenyzők egyben. Minden elismerésem az övék. Éreztem én, hogy érdemes lesz elmenni a Duna Plázába, és kicsit közelebbről megnézni a magyar LEGO truck-trial krémjét. Volt szerencsém már igazi, böhöm nagy teherautókat is látni, mikor úgy másznak föl a…..
Öltönyös Paraszt 2011.04.09 14:15:53
@gyvy: Átérzem a helyzeted. Kiccsaládom erősen hülyének nézett, amikor hajnalban a gép előtt találtak.
Ja!! kedves "Cselokapitany"! Nem arról van szó, hogy nincs rá pénz (a nyereményről van szó, nem a cikkben szereplő gépekről), hanem arról, hogy ez egy JÁTÉK!! Játszani jó!
Öltönyös Paraszt 2011.04.09 15:15:02
@gyvy: "Fél gyermekkorom azzal ment el" hogy hogyan tudok adott szerkezetet a lehető legbonyolultabban megoldani LEGO-ból. Minél kifinomultabban tudtam összerakni, annál büszkébb voltam magamra. A legnagyobb bánatom, hogy nincs elég időm az ilyenekre (LEGO, RC, makett, és társaik)
Hamarosan itt a tavasz. Idejében kezdjük el a balkonunk megtervezését és berendezésének előkészületeit, hogy az első meleg napsugarakat már pihenve élvezhessük odakint a hangulatosan kialakított erkélyünkön! Ha még nincsen konkrét elképzelés, hogy hogyan is nézzen ki a most…..
El lehet gondolkodni, hogy melyik a jobb: a szuper felszerelt digitális táblás légkondis csodaiskola, vagy az alábbiakban látható oktatási intézmények. Ami biztos, hogy nincsenek túlhajszolva, nem stresszesek, és nem valószínű, hogy kijárnak a WC-be füvezni cigizni. A tovább után…..
Egyelőre csak a lelkesedés van meg, így még azt sem tudom, miről fog szólni. Ami biztos: igyekszem, hogy legyen itt minden, mi szem-szájnak (fülnek) ingere. Remélhetőleg még csatlakozik majd 1-2 szerkesztőtárs, hogy ha nem jó, akkor tudjak másra mutogatni, hogy nem csak én voltam.…..
Kocsmablog Karma Point Café 2008.03.20 12:00:00
Helyszín: 1066 Bp., Zichy Jenő u. 41. Látogatás: 2008. március 19. 18:40-20:45 Bezárt, megszűnt!  > Megvilágosodás a leprában, meg Budha, persze? Inkább némi igénytelenség, vagy ha jó szándékkal feltételezek: csóróság. Adatlap Elérhetőség: +36 20 444 1781…..