Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ndk-turmixgép

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt adom! MEME emotikonok :) 2011.05.30 11:56:00
[Jobb klikk, kép mentése más néven] ..
Azt adom! Az első képregényem 2011.06.07 07:00:00
Küldte: Szijártó Tamara..
Ndk-turmixgép 2011.06.07 17:33:49
Azt adom! Csak logikusan 2011.05.21 16:48:00
Küldte: franci.♥ FORRÁS: http://9gag.com/gag/123253..
Ndk-turmixgép 2011.05.22 12:07:21
@Ez már kajak: ez így már sokkal korrektebb, de egy kérdés: a vízjelet minek kell mindenre odavágni? Mert ha az nem lenne, akkor tényleg nem lehetne titeket piszkálni azzal, hogy lenyúljátok a cuccokat, az csak simán reblogolás lenne (mondjuk tán oda is kell forrás, de fene se ért hozzá).
(A fordításról meg annyit, hogy legközelebb azért rendes munkát végezhetne.)
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Ndk-turmixgép 2011.02.07 22:32:00
Mikor valamelyik korábbi updateben bejelentetted, hogy teszel valami bejelentést, és a kommentelők találgatását, vagyis hogy itt a show vége, nem cáfoltad, tagadhatatlanul elrontotta a kedvem a dolog. Szinte kétnaponta néztem a blogodat, ha megjött a videó mindent félretettem, hogy végignézhessem azonnal (persze a vizsgák vs. videók küzdelemben is egyértelmű volt a nyertes).
Tudod, ez most hülyén fog hangzani, de esküszöm, hogy ezzel a bloggal nőttem fel. Sok zenét, játékot meguntam, másképp látom a világot, másokkal barátkozom stb, de a RPCJ az maradt. Emlékszem, mikor 2007 nyarán néztük a videóidat, és annyira röhögtem a Big Rigs-en, hogy lefejeltem a szekrényt:D Azóta már túl vagyok a gimnáziumon, már nem havernál, hanem itthon nézem az oldaladat, és bár tagadhatatlan, hogy voltak bizonyos pontok, ahol kicsit a színvonal ingadozott, én végig kitartottam.
De már nem vagyok szomorú. Ha nincs rá időd, akkor tényleg felesleges. Erőltetésből nem jönnek ki jó dolgok...
Egy valamit viszont nagyon véss a fejedbe: soha, soha nem fog téged senki elfelejteni. Úgyis megfogjuk találni a videóidat újra, végignézzük ezredjére és röhögni fogunk a poénjaidon. Úgy értél el hírnevet, hogy nem kellett beszállnod egy szappanoperába vagy lefingani a másik fejét élő adásba. Ez hatalmas riszpekt az én szememben.

Ja, és még valami. Egyik beszólásod a Ski Park Managerből ("neked most nem segítek") kis társaságunkban elnyerte a catchphrase rangot. Kell ennél több?
(Bocs a szófosásért, csak a rengeteg kommentet, amit kihagytam a postok alatt, most itt egybe öntöm...remélem azért elolvasod;) )
Makón rengetegen bicikliznek, és ezt úgy látszik nem lehetett szó nélkül hagyni. Több százmillió forintot költöttek a Csongrád megyei kisvárosban arra, hogy használhatatlan és értelmetlen bicikliút-hálózatra kényszerítsék a kerekezőket. Mindezért még kerékpárosbarát is…..
Ndk-turmixgép 2010.07.12 20:51:32
Ebben a témában én is érintett vagyok, lévén itt élek már 18 éve, és bizony jó makói lévén én is biciklivel tekerek mindenhova.
A bejegyzésnek szinte teljes mértékben igazat adok: rengeteg "biciklisgettó" (nehezen esett le ez a kifejezés, de csak megértettem) tökéletesen felesleges, és csak a környezet képét rombolja. Saját élmény: egyszer nagyapámhoz érkezve (Liget utca, a cicis bicikliúttól "lefelé") azt láttam, hogy a túloldalt a fákat ekszekkel megjelöltél....ajaj, mondtam, és igazam lett, mert a drága munkások kivágták az összeset, és egy iszonyú dizájnos betoncsíkot húztak fel helyette. Természetesen a kapualjakba, és szintén egy gyorsforgalmi út mellett.
Makón három helyen nem felesleges a biciklisút: a Kossuth és a Vásárhelyi utca mellett, ugyanis bár egyik út sem túl forgalmas, de így is jóval több autó szokott rajtuk járni, mint egy átlag mellékutcában. Utóbbi érdekessége, ami a postból is kiderült, hogy a víztoronynál eltűnik az út, majd valahogy kisakkoztátok, hogy az a csík ott benn gettó lenne. Kár, hogy nem említettétek meg, hogy 100-150 méteren a jobb és bal oldalon parallel fut a régi és új bicikliút. Biztos nem azért, mert le akartak nyúlni még egy kis pénzt....
Az utolsó hely, ahol abszolút nem felesleges a gettó, az az Aradi utcának az a szakasza, amely a Tesco fele visz. Itt az M43-as hiánya miatt az úton lehetetlen a közlekedés az óriási forgalom miatt.
Ja, és a szabályok. Nos, ebben a városban 2008-ig talán nem volt ennyi (felesleges) bicikliút mindenfele....és mégis élünk, úgy gondolom. Én tényként kezelem, hogy az írott szabályokra itt a kecajosok tesznek - különben nem lehet közlekedni rendesen. Én simán bemegyek a járdára, ha nincs más lehetőség, áttekerek a zebrán, de más is így tesz. És mégse hallottam arról, hogy ebből gond származott volna. Leginkább ezért gondolom pénzpocsékolásnak ezt az egész gettósítási lázat.
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Carpenter küldött két olasz melós videót, melyek nem a küldetéses pályákról vannak.Köszi Az elsőnél jobban megcsodálhatjuk a rendőrök hiperjárgányát és érdekes gondolkodásmódjukat. Érdemes a rendszámra is odafigyelni :P Valamint (amit a videómban csak megemlítettem),…..
Vajon megveszi-e az ember az "Airborne Hero D-Day Frontline 1944" játékot, ha látná, hogy a játékot egy Mission-Failed nevű cég készítette?Oké, talán igen, szerintem frappáns név (mindenesetre le a kalappal az öniróniájuk előtt).De az már talán mindenképpen…..