Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hímszarvas

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piszkosul bosszantó, amikor nem sikerül kideríteni egy-egy jó nagy elkúrás felelőseit. Van amikor egyértelmű az ügy, de az esztergomi vasútfelújításnál nagyon nem az. Akármit olvastam össze, nem áll össze a kép. Persze megy a hadoválás régészeti leletekről, meg elhúzódó…..
Ezen a faluvégén mindig történik valami. Ezen a faluvégén még vonulnak a tehenek. Ezen a faluvégén megértésben él egymás mellett a magyar és a cigány lakosság. Ez a faluvége Ukrajnában található. Nagydobrony Kárpátalja legnagyobb magyarlakta települése. Jellegzetes helyi…..
Barna hajú lányok Lizzie Ryan 2013.10.28 07:34:00
..
hímszarvas 2013.10.28 11:42:27
MAI SUNA Fel tudnám vidítani 2013.08.27 06:51:00
..
hímszarvas 2013.08.27 18:37:25
Barna hajú lányok Vic 2013.05.27 07:34:00
..
hímszarvas 2013.05.27 11:49:51
Szinte még időm sem volt megkönnyezni az állami mobilcég fergetes ötletének halálhörgését, és már be is köszönt a következő rémálom, az állami e-útdíj. A történet amit mindenki ismer: A Getronics megnyerte a tendert, de végül ezért vagy azért nem írta alá a…..
Azt terveztem, reggel megkérdezem az MTVA-t, hogyan fest az ő olvasatukban az Esterházy Péter ajánlóját megkurtító történet, hiszen egyrészt még csak egy verziót hallottunk, másrészt a hasonló alkalmakkor, amikor mondjuk véletlenül rossz felét mutatják az Andrássy útnak és…..
 Te is érzed, hogy az utcán az emberek gyanakodva szemlélnek? Félelemmel? Rossz szemmel néznek rád? Bizalmatlanul vizsgálnak téged? Beléd kötnek lényegtelen dolgok miatt? Hogy egyre többet ütközöl konfliktusba, pedig te csak élnéd a saját életed? Hogy mindenki utál valakit? A…..
Zavarban van Európa politikai elitje, mit kezdjen velünk. Gondoljuk végig, foglaljuk össze, mi ennek az oka. A feladat egyszerű is, meg nem is. Elvileg minden mozaikkocka előttünk van, csak össze kell rakni őket, megfelelő sorrendben, s kialakul a (szörnyű) kép. Magyarországon az…..
Orbán Viktor az Európai Uniós csúcson megmutatta mi a magyar virtus. A most már bizonyosan bizonytalan magyar gazdaságrányitás a hírek szerint előbb nemet mondott az eurós mentőcsomagra, majd parlamenti szavazáshoz kötötte azt. Mintha a kétharmad nem szavazna meg mindent.. Vannak az…..
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
  Az államadósságot csökkenteni jó és bölcs dolog (még akkor is, ha esetleg túl későn kezdtünk hozzá, és az elmúlt évtizedben felelőtlenül felhalmozott adósság miatt fog elvinni minket az euróövezetet is rettegésben tartó rézfaszú bagoly). Az…..
hímszarvas 2011.12.06 11:36:41
@Viktus: látom a jövőt!
Vajon a "közszolgák" tartozását puszta kiváncsiságból mérik fel?
Na ugye.
hímszarvas 2011.12.06 11:39:00
@Zébácsi: ha csak őt magát nézik annak aminek, nem bánom. Nagyobb baj, ha kivetítik.
Márpedig az üzleti szféra mi mást tehetne?
hímszarvas 2011.12.06 11:49:41
@engem gyíkká változtatott: örök optimistaként (igen, csak pont most kurvára elkeseredett), erősen bízom, hogy a felsoroltak némelyikét talán használhatom. Ha majd lesz pénzem mondjuk autóra. BKV bérlet céges :-)
Viszont a társadalom mobilitását (amin folyamatosan megy a pofázás, meg a rinya) lásd "strukturális munkanélküliség", az államtól (vagy valamely banktól, akár lehet az állami is) lízingelt otthonok jelentősen javíthatta volna. Persze ez nem biztos, hogy nagyon népszerű lenne. Szerintem ez a kétharmad ez olyan sok, ha abból egy kicsike is elvész, csak javítana a közérzeten. Az enyémen biztos.
"Aki a csapaté lett, várja a csapatéletJoga a közös ösvény, e helyen ez a törvényHé, Feri, a törzs befogadTiéd a szabad életSoha ne félj, amíg a törzs fia vagyFarkasok foga véd meg!"Költségvetési lázban ég az ország, költségvetési lázban égnek az…..
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Néha olyan érzésem van, hogy ott fent, a minisztériumban dolgozók, mintha nem is a földön járnának... ennek egyik tipikus példája Hoffmann Rózsa államtitkár asszony, aki a mai kabaré egyik jeles képviselője lesz lassan, mert annyit röhög az ember az ötletein, mint némelyik…..