Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandi a halas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
Bandi a halas 2010.11.10 08:39:26
@enamel: nagyvállalatnál találkoztam már gyenge és támogatatlan ERP-rendszerrel, úgyhogy ha náluk is cégszintű utasítás alapján valami ilyent használnak, akkor bizony elhiszem. Borravalót meg nem a kellemetlenségek elhárításáért, hanem a ténylegesen nyújtott szolgáltatások minőségéért adok.
Bandi a halas 2010.11.10 08:52:39
@enamel: Én nem csak erről a hotelről beszélek, hanem a szállodaláncról, mivel szinte minden házukban ez volt a tapasztalat. A montenegrói Sun Resort és a tapolcai Pelion nekem kifejezetten tetszik. A többi tényleg kissé tömbházszerű. A Forrás egész jó belülről, bár a vakolatlan betonfalak a fürdőben nekem nem igazán tetszenek. A haverom építész neje szerint ez most "trendi". Azt hiszem úsztatott betonnak hívják.
Bandi a halas 2010.11.10 09:07:30
@enamel: Én ezeken a dizájn és butikhoteleken csodálkozom, amikor emberek horror árat képesek fizetni olyan szobákért, ahol a retró jegyében telepakolják a szobákat műanyag, BKV-kompatibilis bútorokkal, ami öreganyám paneljében is hülyén nézett volna ki 1970-ben.