Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferimester

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kóczián Péter Habony igazsága 2013.07.10 09:40:06
Nagyon hasznos, hogy Habony Árpád autóhasználati szokásairól szinte napi szinten értesülünk, s mindig vonzóan hátborzongató, amikor a spin doctor maga válik a karaktergyilkossági kísérletek alanyává, de lenne ennél fontosabb téma is, amit Habony sikeres tevékenysége nyomán…..
Többször írtam már arról, hogy az online sajtó monetizálásának egyik lehetséges útja az egységes fizetési kapu bevezetése. Már tavalyra azt prognosztizáltam, hogy várható, hogy idén bevezetik nálunk is ezt a megoldást, és miután nem történt meg, arra számítottam, hogy…..
Több fontos változás is történt (illetve amikor ezt írom, akkor még csak történni fog) ma az Origo.hu portálon. Az első és leglátványosabb a teljesen megújult címlap. Aztán megváltozott a logó: nemcsak betűtípusban lett új, de 15 év után elhagyták a szögletes zárójelet…..
Onlinemarketing blog Librishopline 2013.05.13 22:04:36
Még pénteki a hír, hogy a Libri és a Shopline egyesülni fog. Azóta próbálom emésztgetni, ugyanis számomra ennek a hírnek rengeteg érdekes olvasata van. Nem igazán tudom megmondani, mennyire egy folyamat eleje ez, vagy mennyire egyedülálló történet, de már önmagában az is…..
Onlinemarketing blog Csak füst 2011.05.02 19:10:00
Ha valami fontosabbnak, jelentősebbnek néz ki, mint amilyen, ha valami kis apróságot ilyen-olyan okból felfújunk, akkor azt szoktuk rá mondani: nagyobb a füstje, mint a lángja. Én ezt annyival egészíteném ki, hogy van, amikor csak füst van: láng nincs is.Napról napra találkozom…..
Vajon melyek a világ legnehezebb nyelvei? Objektív mérce hiányában is érdemes időre-időre eljátszani a kérdéssel. Ha az olvasó által tanult nyelv netán közéjük esik, akkor megnyugodhat, hogy nem véletlenül nincs könnyű dolga, ellentétes esetben pedig azzal vigasztalhatja…..
Mivel Benő egy kedves és vidámságot sugárzó kutya, a vele való séta során számos mosolyt kapunk a járókelőktől, ezért gondoltunk is arra, hogy minden mosolyért beszedünk egy százast (100 Ft) :) A tréfát félretéve, sajnos egyre többször találkozunk olyan helyzettel, amelyben…..
Ahogy megtaláltuk az orosházi tenyésztők családi házát és bementünk a kertjükbe, már a bejáratnál egy édes fekete spániel várt bennünket, aki élénk farkcsóválással és szimatolással jelezte érdeklődését felénk. A tenyésztők (egy fiatal pár) rögtön odavezettek a…..
Benő kutya A kezdetek 2010.11.10 21:25:00
 Tavaly nyáron érkezett el az a pillanat az életünkben, hogy a párommal úgy döntöttünk: szeretnénk egy kutyát.Röviden rólunk: húszas éveik végén járó, jelenleg Pesten egy panellakás ötödik emeletén lakó, vidéken élő szülőkkel rendelkező fiatalok vagyunk. Kedvesem…..