Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_ Közbiztonság Szilárd

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értek egyet azzal, amit mond, de az életemmel adnám, hogy elmondhassa." Evelyn Beatrice Hall Nem, nem, nem olvasok ilyen magasröptű olvasmányokat, ellenben a Liberatórium blogot, Lord_Valdez nagyszerű blogját igen, és onnan loptam ezt az idézetet. És pont kapóra jött ez az…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.12.01 02:33:48
@cm121:
Igen, amit mondok, az nekem sem szerepel az írásaim között.
És ezt ő mondta.
Ennyire egyszerű.

A nővel és dumájával meg az a baj, hogy ő angolul írta, amit írt, Voltaire meg franciául mondta vagy 120 évvel korábban.
Pedig még csak nem is szeretem a Stones-t annyira. Sírok rajta, komolyan. (Nincs apropója, csak úgy.) ..
hángörienidiocc Elméletek 2010.11.22 18:33:00
Most, hogy egy új névvel bővült a nekem-semmi-közöm-a-röhejes-és-dolgozatnak-is-csak-a-legjobb-szándékkal-nevezhető-íráshoz (a fészbúkon még önálló csoportba nem tömörülő) emberek listája, érdemes komolyabban is elgondolkodni, hogy mi is történhetett. Íme néhány…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 02:08:37
A kétharmados kormányú parlament a költségvetés ellenőrzésének egyik utolsó bástyáját igyekszik kidönteni. A 2009 óta sikeresen és eléggé kormányfüggetlenül működő Költségvetési Tanács (KT) költségvetését évi 835 millióról 10 millióra csökkentik (ez valamivel…..
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
Nem divat már a vörös fénypöttyökkel, vagy az árnyékkal játszani. Most az IPod-on szaladgáló egereket kergető cicák ideje jött el. Köszönöm a találatot Sixx kollégámnak. Forrás: YouTube..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.19 03:05:59
"Öcsémék a Kanári-szigeteken éldegélnek, Helenával, aki egy dalmata. Samut (szintén dalmata) már ott szedték össze, előző gazdája szakszerűtlenül tartotta, egy lakás erkélyén élt, valószínűleg szó szerint, mert pl. a lábaujjai nem voltak korának megfelelően bekopva,…..
Idősebb repülős ismerőseim többször sztorizgattak egy filmről, amiben Tu-134-essel autópályára szállnak. Most véletlenül beleakadtam a Youtube-on, mert hát miért is ne lenne fenn. A szóban forgó mozi címeként az "Olaszok hihetetlen kalandjai Leningrádban" rémlett, és most,…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.19 01:55:40
@teddybear01:
Tu-134-es az a Tu-154-es, abból is a régi változatok egyike (Tu-134A).
És ez a leszállás egy leszállópályára történik, ami fölött többször áthúz a gép (ún. átstartolás), hogy hosszabbnak tűnjön.

A Tu-134 meg már _csak_ utasszállítónak készült, az elődje, a Tu-124-es készült háború esetén bombázóként is bevethető gépnek.

@Blogika:
Nem kéne hülyeségeket irkálni.
Az elején a navigátor munkahelye volt az üveges orrban. Párás meg miért lenne? Ugyanaz a hőmérséklet és páratartalom van ott is, mint a gép többi részében.
A maces szoftverek fordítása egy neuralgikus pont az érintetteknél: a kilencvenes évek első felében elterjedt nyelvezet ugyanis tájidegen a legtöbb új felhasználónak, akik már a Windows 95 magyarított verzióján szocializálódtak. Egy apró, de erőteljes ortodox csoport komoly…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.18 14:54:03
@Leonard Zelig:
Nem az a baj, hogy nem érted, miről van szó.

A baj az, hogy ennek ellenére belebeszélsz.
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.18 14:56:26
A kerékpárosok jó része elunta a lassú és konfliktusos kecmergést a járdán, ahol a gyalogosokkal egy szűk folyosón kell osztozni, inkább az autósokkal közösködnek. Tavaszig biztos nem lesz jobb a helyzet. Az autóforgalom megindulhatott a Margit hídon, a járdán azonban minden…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.18 02:57:11
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.18 02:58:10
@nedudáljparaszt:
Nem!
Takarodjatok a járdáról a kurva anyátokba, a járda a gyalogosoké!
Egy 17 éves srácnak sikerült, ami az Apple-nek nem. Miközben az Apple láthatóan tehetetlen, és rejtélyes okokból kifolyólag nem képes fehér iPhone 4-et szállítani, Fei Lam kitalálta, hogyan készítsen fehéret a feketéből.Az egyesült államokbeli Lam, aki folyékonyan beszél…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.17 20:58:23
@kareeka:
A college mindenféle felsőoktatási intézményt jelent általánosságban, közte egyetemet is, nemcsak főiskolát.
Meg bentlakásos középiskolát is.

És emellett kollégiumot is, nem diákszálló, hanem testület értelemben.

Csak hogy ha már javítunk, ne hülyeségre javítsunk.
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.17 20:59:41
@gitáros:
Miért, lopott cuccot árul?
Nem.
Akkor meg miért lenne orgazda?
Sebastian Vettel szülővárosában, Heppenheimben egy étterem a legfiatalabb bajnok vb-címéhez és Fernando Alonso kudarcához igazította étlapját. Van világbajnok Vettel-tál natúr hússal, sült kolbászkerekekkel (bratwurst) hasábburgonya-aszfalton nyolc euróért, valamint 7,50-ért…..
Egely György nemrégiben interjút adott az Indexnek, s ebben a következő, figyelemreméltó kijelentést tette: Nemrég készítettünk egy széndioxid-bontó készüléket, a világon először, ami kicsi, könnyű, és az autó kipufogójára téve a szén-dioxidot szétválasztja szénné és oxigénné. Ezzel az egész…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.17 03:33:17
@Ленина:
Igen, a földre esés után lebegni másodpercekig, az tényleg valami.

A magyar nyelvet ismerni egy magyar anyanyelvűnek, na, az viszont alap kéne hogy legyen.

Majd nézz utána a miután és a mielőtt szavak jelentésének.
 A néhai SzDSz-t a jobboldali véleményformálók hosszú éveken keresztül azzal vádolták, hogy csekély támogatottságuk ellenére a kormányzati tevékenységet és kommunikációt nagyban meghatározták. Pepitában ugyanez történik ma, amikor a KDNP politikusai köszönnek vissza…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.15 17:38:53
@KaPé:
Ha te a törvényben foglaltakkal ellenkező szöveget írsz ki a honlapodra, az ott lehet, hogy jól mutat, még az is lehet, hogy a hülyébbek be is veszik, viszont valójában szart sem ér, mert a törvény egyértelműen kimondja, mi számít ajánlattételnek, és ha az megvalósul, akkor a honlapodon kiírt szöveg max. szép sorminta, de jogilag teljesen érvénytelen.
(Jellemző eset pl., amikor a gyártó ad a termékére 3-5-7 év garanciát, amit a bolt köteles lenne neked továbbadni, de kiírják, hogy 1 évet adnak. Ami annál, aki ezt beszopja, működik is, de ha neked 2 év 11 hónap múlva romlik el a cucc, amire 3 év garancia van, akkor bizony azt is kötelesek kicserélni, bármit irkálnak is a honlapjukra vagy a garanciajegyre. És ezt az ügyet egy ügyvédbojtár is gond nélkül nyeri a bolttal szemben.)

Itt pont ez az eset van.

A csávónak meg jár az iPhone 30 rongyért.
Már mától a Digisporton folytatja Szántó Dávid, a Magyar Televízió Telesportjának műsorvezetőke. A Digisport által kiadott sajtóközlemény szerint Szántó azért távozott a köztévétől, mert az MTV “korábbi lendülete megtört és nem maradt lehetőség a szakmai…..