Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyitott társadalom

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Befejeződött a Szocialisták és Demokraták Európai Parlamenti Frakciójának budapesti kihelyezett ülése. A konferencián ünnepélyesen elfogadták a „Budapesti Nyilatkozatot”, amelyben felszólítják az Európai Uniót, hogy sürgősen és határozottan lépjen fel a…..
A Szocialisták és Demokraták Európai Parlamenti Frakciója ma folytatta munkáját. Délelőtt frakcióvita keretében az extrémizmus, populizmus, idegengyűlölet kérdéseivel, a roma tényfeltáró akciócsoport jelentésével foglalkoztak, majd elfogadásra került a „Budapesti…..
A Budapesten felvett jelenetek után új helyszínen folytatják Angelnia Jolie elsőfilmes rendezésének felvételeit. A színésznő ezúttal rendezői szerepben próbálkozik, s nemsokára Boszniába utazik, hogy ott is rögzítsen pár jelenetet. A hétvégén azonban azonban…..
Nyitott társadalom 2010.11.16 11:38:21
A tahó, mindenki más semmibe vevő viselkedés egyik jellemző formája a járdán közlekedés. Mármint autóval. Iridium nem az első, de még csak nem is a második, aki ilyenről számolt be nektek a blogon keresztül. A rövidke történet még augusztusban játszódott, amikor szokásos…..
Nyitott társadalom 2010.11.15 23:32:36
@KuKori: Toyota
A Szocialisták és Demokraták Európai Parlamenti Frakciója mától Budapesten kihelyezett ülést tart. A konferencia, melynek mottója: „Mindenkire nyitott társadalom” olyan, az S&D Frakció számára fontos ügyekkel foglalkozik, mint az extrémizmus térnyerése Európában,…..
  Egy barátommal sokszor vitatkozunk politikáról, és feltette nekem ezt a kérdést: "de miért is utálod te annyira Orbán Viktort?". A kérdés kézenfekvő, és a válasz is elég nyilvánvaló, ki lehet venni az eddigi írásaimból. De mégis jónak találom összefoglalni,…..