Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Békéscsabán keddtől wapon is elintézhetők bizonyos önkormányzati ügyek. A rendszer működését bemutató sajtótájékoztatón Benedek Mária, a békési megyeszékhely jegyzője elmondta: a lakosság gyorsabb, színvonalasabb kiszolgálása érdekében tartották fontosnak az új…..
Megérkezett az új német csoda, az első alacsonypadlós busz Békéscsabára, amit igénybe véve immáron könnyedén buszozhatnak a kerekeszékben ülők, és a babakocsisok is. Képeket és bővebb információt a www.torzsasztal.hu oldalon a Körös volán fórumban találhattok...
E-mailben kaptam ezt a képet, ezt a naptárt. Mit is mondjak... ...hát... Nem is tudom. A reklámszlogen "Mindenki a Tata kolbászát eszi!" - na jó, de melyik Tatáét? Ugye rögtön asszociál az ember, ha ilyen kétértelmű egy mondat. Szavamra én úgy fogalmaztam volna, hogy…..
Subba És akkor jött egy busz 2008.01.07 13:53:18
Olyan rég volt már itt ilyen országimázsépítő videó. Kristóf küldte, neki köszönjétek...
Szabó 2008.01.07 21:44:43
Ha azt gondoltuk, hogy az Optimus Maximusnál nem lehet jobb billentyűzetet kitalálni, hát még nem láttuk az Optimus Tactust. Emellett már ódivatúnak tűnik, hogy a Maximus LED-billentyűi bármilyen karaktert megjelenítenek és ezzel bármilyen billentyűzetet beprogramozhatunk. A Tactus…..
Végre volt egy kis időm a weboldalaimmal foglalkozni, ennek keretében gyorsan frissítettem szánalmas kis selejtlistámat az UV villamosokról (azért "szánalmas", mert elég béna Hajtó Bálint webes adatbázisához képest). Namármost ennek kapcsán ugrott be, hogy itt igazán…..
Aki Békéscsabán él vagy csak járt tömegközlekedéssel Csabán, az tudja, hogy a buszpályudvar kocsiállásaira egykor el lehetett jutni a buszok közti szlalom nélkül is. Mégpedig aluljárón. Azaz nem csak egykor, hisz még most is ott áll épségben(?) a föld alatt, csak éppen senki…..
Vajszínü Busz Sztrájkolunk 2007.11.27 19:57:39
Egy hete, és most is sztrájkolt a Körös Volán Zrt. Sokan nem tudtak eljutni busz nélkül a munkahelyükre, iskolába, esetleg óvodába. Meg nem erősített források szerint a cégnek a sztrájk több 100ezer forint kiesést jelentett...
Vajszínü Busz Új szerzemény 2007.11.10 20:50:00
A Vajszínű busz információi szerint Decemberben megérkezik a Körös Volán Zrt. legújabb busza, ami egyben a legelső alacsonypadlós helyi szóló busz lesz Békés megye fővárosában. A típus egy Mercedes Connecto lesz. Továbbá a társaság oldalán közzétett közbeszerzési…..
Államalapító Szent István ünnepe alkalmából lezárják Békéscsabán a Szent István teret ezért a buszok NEm érintik a Körös Hotel megállót. ..
Vajszínü Busz Lcd Tv-t a buszra! 2007.08.16 15:17:44
Akik Békéscsabán közlekednek helyi buszon már láthatták, hogy a buszok többségén a vezetőfülke mögé közepes méretü LCD-TV-k lettek felszerelve, a szegedihez hasonlóan. Sajnos a Körös Volán arra a kérdésemre, hogy mikor helyezik ezeket a digitális "reklámtáblákat"…..
..Bizony el! A Vajszínü blog a Körös Volán új dolgaival/problémáival, változásaival fog foglalkozni.  Talán nem tudja mindenki, de a Körös Volán Zrt. Békés Megyét köti össze az ország távoli részeivel, ő szervezi a helyi és helyközi járatokat. Címe: www.korosvolan.hu…..