Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picur75

138 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
és továbbra is cukibogyó. éjjel többször kel enni, így ott alszik az éjszaka második felében mellettünk. napközben nagyokat alszik, de és du is, van hogy 3x is. a köztes időben forgolódik, dumál, rág mindent, lehúzza a zokniját és ha 1 m-es körzetében van valakinek, akkor…..
csalódtam. emberekben. eddig dolgoztam, 1-jétől nem. nem sokat. nemcsak a pénz miatt. belefért. néha sok volt, néha jól éreztem magam tőle. egyensúlyban tartott. lehet mégsem vagyok nélkülözhetetlen... rossz érzés.DEitt vannak ŐK: most csak Lázár van…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
mindketten. kivételesen nélkülem. imádok velük aludni. meg hát az éjszakák húzósak. de nincs annál jobb, mikor délutánonként hármasban alszunk... Lázárral sosincs gond, Ő mindig elalszik hamar, ha nem akkor meg "magamra csatlakoztatom" és akkor biztos, Eszter viszont…..
olyan hamar eltelt. megint. és mennyire átértékelődött minden. és a csodát most nekünk kell létrehoznunk. és nincs szebb, mint mikor az arcukon látod az örömet, boldogságot. és Eszter néha ki is mondja -Boldog vagyok. és akkor én is az vagyok.Eszter karácsony előtt volt 3…..
és ez a legboldogabb születésnapom. (remélem nem sietem el ezt a kijelentést a 18. percben:)-gyerekek édesdeden alszanak-babapapa is, itt mellettem a tv előtt-forralt bort kortyolgatok-húsleves gőzölög a tűzhelyen (most lett kész, kicsit megcsúszva - úgy 12 órát, de…..
és annyira édes. imádjuk. tiszta mosoly. jó néha előfordul, hogy éhes, álmos, bekakilt vagy épp nem tudjuk kitalálni, mi a baj, de nagyon ritka. alapvetően nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. most egy hete nagyon ügyesen szopizik, bimbóvédő nélkül is, nagyokat alszik a szopik…..
és holnap oviba megy. pénteken elbúcsúztunk a bölcsiből, ahova már hónapok óta nem nagyon jár, de előtte sokat. szülinapoztunk is. vittünk emlékbe egy versikét, szépen megcsináltam, bekereteztem. ők is csináltak Eszternek egy minnie-s emléket. elolvastam és folytak a könnyeim.…..
és ma 3 mosolyt is kaptam Tőle. reggel mondtam, hogy kérek egy nagy mosolyt, erre kaptam... már most tudja, hogyan vehet le a lábamról.súlya: 4,15 kg (tegnap 4,02 volt, de egész nap csak cicin és kézben volt el. este rájöttem, hogy lehet éhes. fürdés és szopi után lenyomott 120…..
vagyunk itthon mától. vagyis holnap este Eszter megy a Nagyihoz, úgyhogy egyelőre két napot. én nem szerettem volna, de Mindenki más igen, úgyhogy nem volt beleszólásom. bp-nak ráadásul zárás van és 2 hétig nem volt, szóval ez az egy mellette szólt nálam is.leszámítva, hogy…..
egy hét alatt 150 g-ot hízott Lázár és a köldökcsonk is leesett végre. ez a két dolog nyomasztott igazán a nagy családi idillben. igazából nem vagyok 100%-osan meggyőződve, hogy eleget eszik, de amikor csak kéri megszoptatom és továbbra is nagyokat alszik a szopik között. amúgy…..
nem hízik Lázár sem???mikor:-van tejem-szopizik is, bár sokáig-napi 4-5 kaki, még több pisinem értem. azt hittem most lazábban veszem majd. de nem. mindenki mást mond. egy biztos kb. 400 ml-t evett ma egész nap, ami kevés. de ettől függetlenül alszik. mondjuk eddig a de.-ket…..
a szülésről és a kórházi napokról kicsit később írok majd. egyelőre annyit, örülök, hogy túl vagyok rajta.Eszter nagyon kedvesen várta Lázárt. szülés utáni nap bejöttek "Nagyival" és megnézte üvegen keresztül. mivel Lázár aludt, elénekelte Neki a "jó…..
14:04-kor 3960 grammal és 61 cm-rel megszületett Eszter kisöccse, Lázár Zoltán.           "impozáns méretek, jól hangzó név, mérleg csillagjegy - szuper kiskrapek" ..
ma hívott a barátnőm, akinek a húga 2 nappal korábbra volt kiírva nálam. uaz a doki. pénteken volt Nála a klinikán vizsgálaton. jelezte Neki, hogy szülne. megvizsgálta... aznap este megszült. Ő szerencsére tágult, gátmetszésre sem volt szükség.én holnap megyek vizsgálatra…..
állok. holnap még hátra van az apasági+1-2 eredmény beszerzése, a kórházi cuccom összerakva, majdnem minden bébiruha kimosva (sikerült kb. megint 3 gyereknyit összegyűjteni. hihetetlenül icipicik...), kitakarítva (ami egyre kevésbé látszik), van A, B, C terv.a szülésre nem állok…..
2007. október 20."ráadásul még hiányzik pl. a szoptatós melltartó, ami azért lássuk be elég fontos. mondjuk ezen nem parázom, szerintem még van legalább 2 hetem (elvileg 4 hét-1 nap), ráadásul Anyu csak másfél hét múlva jön és egy pár dolgot (pl. hálóing) csak akkor hoz…..
elmondom hát Mindenkinek. Lázárelvileg ugye nem mondjuk el senkinek a nevet, mert Eszternél is mindenki próbált beleszólni, mígnem hírzárlatot rendeltünk el.akkor 2 héttel a szülés előtt választottuk ki az Eszter Lilla nevet. most már jóval előbb megvolt. az utónévkönyvet…..
nagyon jó volt. nagy társaság, medence, fürdés, tűzijáték, hajózás, Festetics kastély, délutáni alvások, esti borozások, közös kajálások, nagy mosolyok, édes mondatok...hármasban ez volt az utolsó. legközelebb négyesben megyünk!:)Eszter utolsó nap átúszta karúszóban…..
ez már a nyűgös időszak kezdete. bokám a héten bevizesedett, azóta is elefánt lábakon járok, a pocakom fájdogál néha és még egy hasmanést is összeszedtem...de tegnapelőtt megbeszéltük a dokival, hogy megpróbáljuk a természetes szülést, kezdjem el inni/szedni a…..
34. hét +9 kga pocakom hatalmas. levegőt nem mindig kapok. enni csak keveset. aludni egy pohár bor után egy-két ébredéssel. amúgy rengeteg forgolódással. pedig már egy új hálótársunk is van a régi barát, a szopipárna személyében. amit eddig nem írtam, de megint kínoz, az a…..
egy hónapja nem írtam...most megint nem együtt vagyunk. de holnap megyünk Manóért Vp-be, aztán irány ALsópáhok. 4 napra. aztán nagypapa szeretné, ha pár napot maradna velük Keszthelyen... 2x szeretnék elvinni, félek 3x már nem szeretnék. de most annyira hiányzik, szombat óta…..
 napok óta. és olyan jó. a kezdeti egymáshoz csiszolódás után (1 nap hisztizések, 2 kisebb baleset és szelektív hallás után) minden a régi. Eszter kedves, aranyos, bújós, jól nevelt és minden szinte Róla szól. na jó, vannak kisebb hisztik, de balesetek egyáltalán (éjjel…..
már alig várom. Eszter is: "már alig várom, hogy hazamenjünk és odabújjak a Mamához!" most épp a lellei strandon van bp-val, a holland unokatesókkal, nagypapával és Erzsivel.szombaton mentünk érte Veszprémbe, már akkor de. mondta, hogy "muszáj haza mennem,…..