Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitana

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
mitana 2010.11.09 12:04:28
@Dr. Körömlakk ®:
Sarkítással lehet a legjobban példálózni! :)
Amúgy nekem két 15 kg-os agaram van. Nem szőnyegcirkáló, elkényesztetett, öreg maminak való kutyák, mégsem jutna eszembe kizárni őket hidegben. Az agarak amúgy is kifejezettem gazda centrikusak. Ha lehet folyton velem akarnak lenni.
Étterembe pedig viszem, ha lehet (HA LEHET). Senkit nem zavarnak a viselkedésükkel, szaguk pedig nincs. Akkor egész pontosan mi lehet bennük ellenszenves? Hogy léteznek? Hang nélkül? Szag nélkül? Gyakorlatilag mozgás nélkül??? (be és ki négy lábon mennek, de ezt nézzük el nekik. Mégsem vihetem be őket kézben! :D)
mitana 2010.11.09 12:11:23
@cicmen:
Elfogadom, csak nem értem! Mármint mi az indok? Ez olyan, mintha azt mondanám: Nem óhajtok egy légtérben enni egy karosszékkel? Hogy miért? Mert zavar... :D
mitana 2010.11.09 12:38:08
@homar-fan:
Dehogynem. Ausztria, Németország, Franciaország pl. És csak azért ezeket írom, mert az utóbbi egy évben ezeken a helyeken voltam étterembe kutyákkal! Akkor most ki a hülye?