Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagíra

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos nem saját szerzemény, de úgy érzem itt a helye... A nagymama lélegzetvisszafojtva állt az ajtó mellett, két ráncos kezével erõsen szorította a Nemzeti Együttmûködési Nyilatkozat gondosan bekeretezett példányát és várt. Az ajtó lassan kinyílt és  kirajzolódott a…..
"- Döntött már az állami nyugdíjrendszerbe való visszalépésről? - Igen, hogyne, meghoztam a döntést. Engem meggyőzött a kormány nyugdíjmentő csomagja. Mindig is azon a véleményen voltam, hogy 1998-ban nem kellett volna bevezetni a kötelező magánnyugdíjrendszert. Olyan…..
Bagíra 2010.12.02 09:40:44
@csikóhalacska:
Jaj, hát mikor hallottad Őket válaszolni egy kérdésre?
Ők megtanulták a leckét, és hiába is próbálják megzavarni a mondókájukat, nem hagyják magukat, szavalnak tovább.
Nem és nem fognak gondolkodni, párbeszédet folytatni. Nem, mert az veszélyes, a végén még megkavarodnak. Az alkalmi süketség a megfelelő fegyver. Ismétlik unos-untalan a mondókát, és ha sokáig hallgatják majd elhiszik az emberek.
Én csak abban bízom, hogy a többség mág kinőtt az ovis korból, és nem hagyják magukat megvezetni és igenis gondolkodni fognak.
Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Barátaim! Polgártársak! Bocsánat hogy ezzel a megszólítással kezdek, de kicsit elbizonytalanodtam. Fentiekből melyik vagyok én, mint nyugdíjpénztártag. A tisztelet az már rég kiveszett „Miniszterelnökünk” szavaiból. (az…..
Kedves Résztvevők! Jogászként mondom ennek a mintegy 2 milliós tömegnek, hogy messze nem csak a magánnyugdíjpénztári tagdíjakról van szó. Arról van szó, hogy eljutottunk egy olyan állapotba, amikor egyetlen politikai erő rendelkezik akkora hatalommal, hogy lényegében bármit meg…..
Az én nyugdíjam Voks humana 2010.11.16 00:00:00
Hallom innen-onnan, hogy népszavazás kell a magánnyugdíjpénztári tagdíj visszaállításáról. Ma már azt is megírta a sajtó, hogy mi kezdeményeztük. De nem így van. Akik mondják, nem vették észre, hogy valójában nem kell. Demokratikusan megválasztott kormányunk ugyanis…..
Bagíra 2010.11.17 11:11:07
@micsmics:
Maga fő-fő vezérünk, szájából hallottam, amikor még először beszéltek a 14 hónapos szünetről, hogy:
"Nem utalunk többet a nyugdijpénztáraknak".
Eztán, másnap jöttek a simítgatások, hogy "csak" 14 hónap, meg ezzel megmentik a nyugdíjunkat a spekulánsoktól, és további "mélyenszántó" és "megalapozott" állítások.
Szóval már elhangzott, méghozzá hiradóban, csak nem igazán vették (vagy nem merték?) észre.
Bagíra 2010.11.17 11:14:27
@hím-pellér:
Hát, sajnos, nem. Egyik rokonom szerint: "Minden úgy jó, ahogy csinálják. Nem kell ezzel foglalkozni." Ilyen gondolkodással sose fog tovább látni a szépen szervezett kormány-marketingen.
A demonstráción 1044 fő által aláírt, Orbán Viktor Miniszterelnök Úrhoz címzett levél az alábbi linkről tölthető le pdf formátumban: Levél Orbán ViktornakTöbben jeleztétek, hogy a levelet más, hozzánk csatlakozó magánszeméllyel is aláíratnátok, ennek kivitelezésén…..
Bagíra 2010.11.17 00:13:01
@Fényes Sz.Elek:
A következő megmozdulásra hozhatod transzparensként.
Kedves érdeklődők!Mellékelem a linket, amin elérhető a Nemzetgazdasági Minisztérium hatástanulmánya.http://www.ngm.gov.hu/data/cms2085419/MNYP_kulfold.pdfKitartás nekünk és hajrá!Kecskés György..
Az én nyugdíjam Köszönjük! 2010.11.14 20:55:00
Hálásan köszönjük mindenki részvételét a ma délután rendezett demonstráción! Köszönjük, hogy mindenki magánemberként jelent meg, és a tüntetéshez csatlakozva véleményt nyilvánított a nyugdíjcélú magánmegtakarítások védelmében.Reméljük, hogy a továbbiakban is…..