Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zualak

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen barátaim, a Galaxy S tulajdonosok végre megkapják a megérdemelt frissítést. Jelenleg magyar szolgáltatónál vásárolt telefonoknál nem jelenik meg a frissítés, de ez már csak napok kérdése lehet. Európa több részéről is jelezték, hogy az unbrandelt (függetlenül, nem…..
zualak 2010.11.11 11:37:32
@birorichard: teljesen rendben van, bár én nem vagyok egy igazi power user (pl. zenét nem igazán hallgatok rajta). Viszont pl. kitűnően tudok rajta mostantól indavideo-kat is nézni meg egyéb flash tartalmat, amit a 2.1 nem tudott.
zualak 2010.11.11 13:29:55
@birorichard: :) valóban, nem túl szerencsésen fogalmaztam. csak azért hoztam fel a zenét, mert arra panaszkodtál, hogy azzal vannak gondjaid. Úgy általánosságban gyorsabbnak tűnik a 2.2, de nekem eddig sem voltak ilyen problémáim (ill. nem zavart, ami volt). Nekem inkább a GPS jel probléma okozott gondot, meg a flashplayer hiánya meg az, hogy a céges email-ünk pl. csak 2.2 alatt megy rendesen.
zualak 2010.11.12 09:47:17
@birorichard: mondjatok már egy konkrét példát (mit csinálsz, mennyi a lag) valami alap dolgot használva, ami mindenkinek van. én semmi rendkívüli akadozást nem tapasztalok.