Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerttündér

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
kerttündér 2011.01.27 11:04:28
@fencikoci: Mi volt az az mailcím, mert nekem nem sikerült kapcsolatba kerülni velük. El tünt a tanyám, a fáim, a virágaim, a grillem, a biciklim, a pénzemből sok és még a szökőkutam és két gyáram is. Elkezdtem játszani a mostani tanyán, de itt meg a le aratott termés után a pénzt is el lopják. Hogy lehet így játszani?
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
kerttündér 2010.12.18 05:40:07
@szaffi39: Nálam anyilan kívül minden rendben van.
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
Mindig nehéz 19:00 - 22:00 között játszani, de ma valahogy nehezebben mennek a dolgok. A kommentkekben és a hibajelentésekben sokan írjátok, hogy nem tölt be, pedig nyomkodom az F5-öt. Ez a legrosszabb, amit tehettek, így sohasem fog befejeződni a letöltés... Nézzük meg, hogy…..