Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlfStokes

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap szereposztó híre megérdemel egy külön posztot, mert annyira szürreális: David Tennant skót színész elvállalta a Broadchurch című brit sorozat amerikai remake-jének főszerepét is, azaz ugyanazt a karaktert játssza el ismét, csak nem skót, hanem valami rettentő amerikai…..
Geekblog Hopscotch 2013.10.03 06:00:00
Tudom mire gondolnak, és igazuk van: ki a túrót érdekel egy 1980-ban készült kém-komédia, amit akkor sem és most sem nézett senki? Van benne mondjuk véres kínzásjelenet? Nincs. A legkomolyabb erőszak akkor történik, amikor Walter Matthau betömi Sam Waterston száját a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.04.02 09:30:00
A The Killing harmadik évada június 8-án (duplarésszel), a Copper második etapja június 23-án, a True Blood hatodik szezonja pedig június 16-án tér vissza.  Szereposztás: a CSI évadzárójában (és az új évad nyitórészében) szerepelni fog Annabella Sciorra is, Matthew…..
Mai történetünk kezdetén az ezerkilencszáztízes évek elején járunk. Salvatore Luciana még csak egy utcagyerek, aki a környékbeli zsidó iskolákba járó gyerekektől szed heti 10 cent "védelmi pénzt", hogy garantálja biztonságukat a környékbeli olasz és ír bandák…..