Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frage

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Frage 2012.01.08 13:44:09
@regapó: Mi közben Magyarország azon erőlködik, hogy valamiképp megszabaduljon az adósságától, és találja meg a kivezető utat a minél hatékonyabb önellátás lehetősége felé, mások éppen ellenkezőleg ezt akadályozni igyekeznek. Vajon kinek jó ez ? Nyilván azoknak, akik attól félnek, hogy a magyar példa kiterjed Európa más országaira is, és nem lesz kiket kizsákmányolni a jövőben.
Úgy tűnik, hogy Bulgáriában az állami tévé nem karót (narancsot) nyelt faszokból áll, hanem kreatív, a nézők igényét szem előtt tartó, jó értelemben vett szakikból. Legalábbis erre utal az MTI híre, miszerint a bolgár állami tévécsatorna karácsonyi dalok…..
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..