Regisztráció Blogot indítok
Adatok
high up!!

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
high up!! 2011.07.06 21:38:27
@bebe tv: te is halandzsázol mint egy igazi tudatlan coci. A BMW-nek Orbánék Miskolcot ajánlották fel. Amiatt bukták el már az elöválasztást is mert nem vezetett oda autópálya. Mert a komcsi-libsik 1994-töl semmit nem csináltak csak megszorítottak és loptak.
A BMW összesen 17 helyszínböl valaszthatott és a végén Lipcsét választotta. Sok európai helyszín elbukott tehát.

Az idióta Mekegi majom medgyessiék a Peugeot azért bukták el, mert elötte a 2002-es szavazatvásárláson minden pénzt kiszórtak és ezután semmi állami támogatás nem maradt az óriás beruházásokra. A Peugeot többször érdekldött, a nagy marha Csillagék meg nem is válaszoltak nekik. Hülye bünözö banda komcsi-libsik, szerencsére vonulnak a bíróságra meg börtönökbe most már rendesen!
Tisztelt MT! Rengeteg problémám van a munkahelyemmel nincs szabadság,nincs eüszabi,fizetés stb, kérlek olvassátok el és aki tud segítsen abban,hogy mihez kezdjek.Elmesélem röviden a dolgokat. 3 hónapja dolgozom a mostani munkahelyemen, pár napon belül lejár a próbaidőm.Úgy…..
Gréczyblog Pártszavazás előtt 2011.05.29 07:14:00
Annyi egészen bizonyos, s ezt még a legelszántabb elledrukkerek sem vitathatják: Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció megmozdította az MSZP-t.A történet ott kezdődött, hogy hat másik platfom évek, évtizedek óta létezik a szocialista pártban. Maga, a jelenlegi pártelnök is…..
high up!! 2011.05.29 11:04:03
@al kotmány aláiro álamfö: szerencsétlen agymosott bolsikám, löje ki a te szemed is a gyúrtcsány náci bandája, utána majd harsogjad, hogy ez azután nem diktatúra.
high up!! 2011.05.29 12:04:58
@Droli: Azt még tegyük hozzá a cikkhez, hogy bár a devizatartalékok csökkentek, maga a tartalék szint nem változott. Az értékpapír ugyanis pont olyan aktíva, mint a deviza.

Az meg abszolút jellemzö ezekre az erkölcsi hulla komcsikra, hogy végig azt hazudták, hogy Orbánék miatt nem tudták megvenni a MOL-t. Minden bukásukat Orbánra fogják. Mert Orbán, a kisebbségben levö ellenzéki nem engedte.

Bezzeg amikor meg elherdeálják a pénzt, arról is Orbán tehet, mert akkor meg Orbán erre kényszerítette öket.
Tiszta elmebetegek ezek a komcsik a szünet nélküli hazudozásaiktól.