Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chiguu

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kaotikus állapotokat jelentenek a számhordozni igyekvő ügyfelek az összes mobilszolgáltatónál. Ha épp nem utasítják el a kérelmüket, akkor sem történik semmi. Úgy látszik nem sikerült felkészíteni az infrastruktúrát a 48 órás átvezetésre: Minap olvastam a…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
SZAVAZZ! Melyik kerületben tudod leginkább elképzelni a ZP 2012-től?  Szerinted melyik kerületbe költözzön a Zöld Pardon? I. kerület II. kerület III. kerület IV. kerület VI. kerület VIII. kerület IX. kerület XI. kerület XII.…..
  Írtuk, hogy lesz, aztán, hogy nem lesz. Most épp nagyon nincs NeoCenter átellenben az Europarkkal és egy metrómegállónyira a Köki Termináltól. A Kispestiek Facebook-oldalára felkerült egy rakat fotó a tátongó gödörről. Az a bekukucskálós kutya nagyon cuki, még ha kevés is…..
chiguu 2011.01.13 11:28:04
@triumphator: A volt Majomszigettel szemben a ledózerolt üzletsorok helyén egy Lidl fog épülni. Állítólag nem hagyományos bádogépület lesz, kíváncsi leszek rá...
chiguu 2011.01.13 11:29:39
@Mylady: Na ez igaz, ez a buszvégállomás elég egy ocsmány hely, van szerencsém minden nap közlekedni rajta. Hiába, ha a IX. kerület nem hajlandó semmit se tenni és a BKV nem akar pénzt áldozni fejlesztésre.
chiguu 2011.01.13 11:35:38
@triumphator: Ha a hagyományos bádognál egy fokkal már szebb lesz, én már elégedett leszek! :D
 A fenti videót Györgyi küldte, annyit fűzve hozzá, hogy:  "gondoltam hátha érdekel titeket az amit vasárnap láttam a Kőbánya Kispesti vasútállomáson. Az utasok nyakába tóduló lecsorduló galambszaros hideg víztömeg garantálja a megfázást, és fertőzések…..
 Átadták azt a zuglói gördeszkapályát, amelyről már korábban is írtunk, hogy "gördeszkás szakszervezetek" bevonásával épül. A helyszínről az Urbanista tudósítója, Dzsilla jelentkezett. Íme:Múlt hét pénteken adták át a Zöldülő Budapest program keretein…..
chiguu 2010.11.25 01:32:08
Kevés ellentmondásosabb helyet ismerek az Ecseri piacnál. Meg is mondom, miért.Kezdjük a turistafüzetekkel: a Boráros téren rendszeresen találkozni mindenféle nemzetiségű, hátizsákos fazonnal, akik egy gyanúsan kisméretű térképet nyomkodnak az orrunk alá, és azt hajtogatják:…..
Természetesen mindenki azt enged be az udvarába, akit akar - még akkor is, ha az a ház egy irodaház. Viszont előbb közparknak kikiáltani, majd elzavarni azokat, akik egy doboz kólával próbálnak besétálni oda - na az azért csúnya dolog. Először Urbanczyk Tamás riasztott Twitteren,…..
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..
chiguu 2009.01.19 10:41:28
@SilentSound:
Ha a soroksári úti tescotól követte volna, na az már tényleg beteges! :D
Át tudom érezni Viktória problémáját, mert nap mint nap ugyanazon az útvonalon járok én is, mert nem szeretek az Üllői úton tötymörögni a dugóban. Erre eddig jó alternatíva volt a Derkovits Gyula utca - Kőbánya-Kispest - Vak Bottyán utca útvonal, a BKV végállomás porig…..
chiguu 2009.01.09 10:57:31
@SilentSound:
A Ferihegyi út túlsó oldalára költözött a parkoló.
"P+R parkoló nemrég átköltözött új, szintén ideiglenes helyére, a Ferihegyi út túloldalára".
www.kispest.hu/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=11224&cntnt01origid=51&cntnt01returnid=139
chiguu 2009.01.09 11:09:27
@SilentSound: Igazad van. :D
Ha már a történet is este hétkor esett meg, ezúttal megvártuk a teljes sötétedést, hogy méginkább bele tudjátok élni magatokat. Szívtam már én is plázaparkolós sorompóval, amikor a nagy sorbaállás közben lejárt az időkorlát (és a többi autónál is a környezetemben),…..
autózz! Hajszálon múló életek 2008.09.19 12:08:00
Csak nemrégiben találkoztam ezzel a videóval - a linket már vagy öten-hatan elküldtétek nekünk - és eléggé szemléletesen, szívhez szólóan mutatja be mit tehet velünk és másokkal a felelőtlenség. A magyar médiában többnyire visszafogottan hívják fel a figyelmünket, hogy…..
Vastagbőr Napi játék 2008.07.21 11:47:00
07.10-én egy daru megfejelte a Kőbánya-Kispest metróvégállomásnál lévő felüljárót. Az okozott sérülés akkora volt, hogy a hidat azóta vissza kellett bontani. A Hírtv kiment, és készített egy riportot az esetről. Kérdésünk: Hány lehetséges törvénytelenségre világít rá…..
László felfedezett egy igazán könnyű joghurtot, gyakorlatilag egyetlen kalóriát sem tartalmaz, ha a dobozát nem próbálják meg elfogyasztani. Mielőtt megkérdezik, mérnem vette észre: mert négyes csomagban volt. Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak egy fontos dologra felhívni a…..