Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verusmamai

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
verusmamai 2010.12.07 10:10:37
@attila.kiss79: Szia megértem az indulatodat. Én nem öltem bele forintot de az is felbosszantott, hogy írtam a gondjaimról szépen-csúnyán semmit nem reagáltak rá. Aratás közben visszafelé számolta a pénzt a pontot stb. Jelentettem is iwiw-en de senki le se... Aztán vártam tegnapig írtam egy levelet majd töröltem az egészet. Most is csak azt néztem meg hátha valamit reagáltak semmit. Szerintem Te se várj a csodára magasról tesznek rá, hogy mit is kérnek a játékosok.
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
verusmamai 2010.12.03 18:21:17
@KoldusWarez: Már ezer bocsi ha belegyalogoltam a lelki világodba de gondoltam leírom a problémámat mert talán valaki ezt az oldalt olvassa akkor tudjon róla mi a frászért öljön bele pénzt, forintot ha úgy is elveszik. Persze gondolom neked amúgy minden ok. mert csak az aki pénzt mer belerakni mostanában. Örülök hogy neked nincsenek jelen formátumú gondjaid.
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..