Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez most hazugsag:

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid TOP 10 Mozis gonoszok 2012.02.17 19:45:00
 TOP 10 rovatunk újra jelentkezik, ezúttal egy izgalmas témával. A mozi történelem 10 leggonoszabb karakterét, 10 igazi rossz fiút szedtem össze. Gyilkosok, pszichopaták, varázslók, Sith lovagok ékesítik a listámat. Itt van a 10 legrosszabb rossz, akiket nem lehet elfelejteni,…..
Gyakran Ismételt Kérdések Nincs valakinek egy töltője? Mennyibe kerül egy retúrjegy? Lenyeled? Nem nyeled le? Van egy kis apród? Miért vastagabb az egyik szemöldököm, mint a másik? Miért? Miééért? Hagyma, csípős, minden mehet? Nagyobb krumplival…..
Ez most hazugsag: 2011.11.20 20:12:59
"Schmitt Pál többször is erőszakoskodott velem" - állítja exkluzív interjúnkban a Magyar Nyelv, válaszul Schmitt Pál Széphalmon, a Magyar Nyelv Múzeumában tartott beszédére. Hírcsárda: Mikor találkozott először Schmitt Pállal? Magyar Nyelv: Talán másfél éves…..
Ez most hazugsag: 2011.06.20 10:46:38
Na jól hallom, hogy megkötött a gipsz? Gratulálok. Kisfiú vagy kislány? És mikorra van Kingus kiírva? Na akkor még van idő. És néven gondolkodtatok-e már? Olyanok vannak, hallod... ne legyetek hülye szülők! Mezey Virág, Réthy Gyopárka, Erdei Őzike, Farkas Piroska, Tüskés…..
Ez most hazugsag: 2011.06.20 09:37:17
Utolsó meccsére készül a thaiboxos Kunkli Tivadar. Ellenfele a nála 100 kilóval nehezebb amerikai Bob Sapp lesz. A felkészülés körülményeiről kérdeztük a magyar bunyóst. HírCsárda: Hogy készül a meccsre? Vannak különleges módszerek egy ilyen, láthatóan nehezebb és…..
Kyle Broflovski a Southparkból pedig úgy kommentálta az esemémyeket: „Baszki Osi kifingott! Rohadékok!”. Reakciók Osama bin Laden lelövését követően a világban. Több standupos, parodista és sitcom színész is menekül az USA-ból miután híre ment, hogy Osama bin Laden…..
Ez most hazugsag: 2011.05.03 09:11:14
A Petőfi Csarnok melletti égő csipkebokor képében mondott köszönetet Isten azért, hogy szerepelhet hazánk Alaptörvényében. „Szerepeltem már a Bibliában és számos más remek szent könyvben, de külön megtiszteltetés számomra, hogy a magyar nemzet is gondolt…..
Ez most hazugsag: 2011.04.24 09:09:50
Újabb botrány kavarodik Julian Assange, a wikileaks kiszivárogtató weboldal műkődtetője körül. A port ezúttal a “Kitekintő” című svéd börtönlapban megjelent cikke verte fel, amiben állítása szerint hozzájutott Isten titkos terveihez, és szándékában van megosztani ezt is a világgal.
A lap szerint a kiszivárogtató nem más, mint Júdás lenne, aki egy ideje a purgatóriumból visszakerült Jézus stábjába, ahonnan azonnal megkezdte küldözgetni Julian e-mail címére a bizalmas infókat.
A levelek több pdf filet tartalmaznak, amiből többek között kiderül, hogy mit akart Isten a kacsacsőrű emlőssel vagy az eszkimó néppel, de szerepel a Közel-Kelet új térképe valamint különböző megoldások alternatív energiára is.
A katolikus egyház rögtön “silenzio stampa”-t vezetett be, szerintük az, hogy Istennek nincsenek tervei velük, csak mélyítené a köztük levő szakadékot és nem adna lehetőséget egy későbbi egyeztetésre.
Assange figyelmeztet, hogy az információkat szétosztotta több cellatársa közt, hogy semmiképpen ne semmisíthesse meg a svéd vagy dán kormány, akik szintén kimaradtak a projektből.
A kérdésre, hogy vannak-e információ a 2O12-es végjátékról, nevetve válaszolta: “Júdás mindig is a kedvenc szereplőm volt a Bibliából. Egyelőre ennyit mondhatok.”
A dolgot súlyosbítja az is, hogy tekintettel a szűkös határidőre, Isten már nem nagyon tud változtatni a pár száz év alatt gondosan előkészített terveken.
Ez most hazugsag: 2011.04.24 10:05:49
@IGe: Aki elhiszi a Sátán létezését és megtagadni sem tudja, az 100%-os sátánista.

:D
Nem kell ahhoz katonának lenni, hogy az élet egyik alaptörvényének igazságtartalmával tisztában legyünk: ha menni kell, hát menni kell. És most nem az elmúlásra gondolok. Jani2 is átélte, milyen az, ha az ember emésztőrendszere kérlelhetetlenül követeli a magáét. És persze…..
Újra itt a hétvége, amikor semmi nem történik, ezért röviden összefoglaljuk a hét bulvárhíreit.          Szalmonellás tojástól kapott szilikonszájat – Ica (23) azt állítja, nincs pénze plasztikai műtétre, és hogy vadonatúj szilikonszáját…..
Az utolsó szó jogán büntetőperében elmondott beszédével nyerte el Stohl András a kritikusok díját a Pécsi Országos Színházi Találkozón. A látogatás az áldozatnál, A megtört elkövető és az Adj egy cigit című egypercesekben nyújtott teljesítményét is…..
Ez most hazugsag: 2011.04.08 09:58:14
A Szépkorúak Szövetsége (SZESZ) javaslata szerint élő nagyszülők után is járna plusz szavazat, ezzel motiválnák ugyanis az unokákat az idősek életben tartására, még akkor is, ha a fokozódó nyugdíjkrízis miatt ez nem is állna érdekükben.Az első változat szerint 60 éves kor…..
Számos kérdésben a kormány után portálunk is szeretné kikérni az Önök véleményét. Nyomtassák ki, ikszeljék be és küldjék vissza emailen a hircsarda@gmail.com címre. Fasszal szavazni nem ér. Vannak, akik azt javasolják, hogy a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új…..
Ez most hazugsag: 2011.03.05 11:51:34
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
Ez most hazugsag: 2011.03.05 11:48:30
Vágó István a nagy „túladagolási” akció után most saját kutatást folytatott. A népszerű tévés minden kétséget kizáróan tudja bizonyítani a homeopátiás gyógyszerek áltudományos voltát! „Azzal érvel a sok homeopata sarlatán, hogy nem placebo, amit…..