Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kokenya

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a megjelenés után egy nappal megkérdeztem Róbertet, mi a véleménye az új Final Cutról, azt mondta: nagyon szép, de nem lehet használni. Nemcsak ő számolt be folyamatos fagyásokról, az Apple fórumok tele vannak anyázókkal, akiknek a legfontosabb gondja a folyamatos, permanens…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Az egyik legjobb vételemnek tartom az AutoStitch nevű appot, ami az iPhone-on tárolt felvételeinkből készít panorámaképet. Bármilyen fotóprogrammal készíthetünk képsorozatot, a lényeg, hogy kb. 30 százalékos átfedést hagyjunk, hogy az alkalmazás össze tudja illeszteni a…..
Kokenya 2010.11.21 11:49:52
Kokenya 2010.11.21 17:44:17
@balage28: Nem vagyok fotós, így nem tudom olyan szemmel nézni a képet. :)
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Kokenya 2010.11.08 18:14:25