Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moskovita

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
Moskovita 2010.11.25 09:36:12
@KG2000: Egy kérdés: ki mondja, hogy ezek az összegek hiányoznak a költségvetésből? Mert pld. Oszkó nem ezt mondta tegnap és én neki jobban hiszek, mint Matolcsynak.
Moskovita 2010.11.25 09:51:06
@KG2000: Na jó, de ez már a fidesz kormány költségvetése. Miért kell alacsonyabb szja, ha nincs rá vedezet? Én kb. 15 éve azon a véleményen vagyok, hogy inkább be kellene szedni az adókat. Nincs még egy ország a világon, ahol a 10 millióból 1,2 millió adózna+állami alkalmazottak+feketebéresek+minimálbéresek+nyugdíjasok+gyerekek. Ez egy vícc. Megnézném, hogy a II-ik és a XII-ik kerületi villákban hány minimálbéres zember van.
Nyilatkozzon a legfőbb ügyész, hogy érkezett-e Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztéséről szóló indítvány hozzájuk - szólította fel a hétvégén Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Kovács Tamást. A „mikor jön már a Jézuska?” vágyakozását idéző…..