Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamka00

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9 évvel ezelőtt debütált a Halálos kitérő első része, amely nem igazán mozgatta meg a moziba járó horrorkedvelőket, mindenesetre DVD-n folytatódott a muri. A harmadik felvonásnál került a képbe Declan O'Brian író-rendező, aki tévés B kategóriás szörnyűségeken edződött,…..
Úgy tűnik, kénytelen vagyok máris visszakanyarodni a '70-es évekhez, remélem nem hiába. Halálos álom - Dead of Night / Deathdream (1974) Rendezte: Bob ClarkAndy a vietnámi háborúban szolgál, míg egy nap értesítik a családját a halálhíréről. Ők természetesen nehezen…..
Horror-Mirror Eredményhirdetés!!! 2010.11.20 12:00:00
Kissé gondban voltam, ugyanis most elfelejtettem írni azt, hogy pontos választ fogadok el. Így ezt most ismét homerkaro-nak kellett volna nyernie, mivel a helyes megfejtés:Joe, a vízszerelőAzonban mivel ezt elmulasztottam, így marad az effektíve leggyorsabb játékos, aki nem egészen 3…..
No, ha a szerver is úgy akarja, akkor ez most olvasható. A többi meg majd kiderül, mindenesetre délig lehet válaszolni. Tehát:Kiből lett az első zombi?Természetesen nem a film elején meglincselt pasasra gondolok.Hajrá!..
adamka00 2010.11.19 23:43:06