Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levegő

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
Levegő 2010.11.08 11:54:01
Sziasztok!

Greyhound:
Szerintem a gyerekek is részesei a társadalomnak, tehát utaznak is, ha kell. Az, hogy ki miért ül repülőre és utazik el, csak saját magára tartozik és senki másra. A többi tolerancia kérdése. Ez a fajta hozzáállás, amit te képviselsz elég önző. Majd ha lesz gyereked és utazol velük, akár repülőn, akár más tömegközlekedésin, akkor majd rájössz, hogy milyen. Tudod a gyerekek nem igazán tudják, értik a felnőttek szabályait. A szülők tanítják erre meg őket, több-kevesebb sikerrel. A lényeg, hogy nem egyszerű. De nem ám! Nekem valaki beszólt múltkor egy áruházban, mert lassan mentem a 2 és fél éves és a 3 hónapos fiammal, és nehezen tudtak kikerülni...
A tolerancia fontos. Fontos, hogy mielőtt felhúzzuk magunkat, próbáljuk átérezni a másik helyzetét. A húgom pl Londonban dolgozott sokáig. Mikor kimentem meglátogatni, vittem neki a szülők által csomagolt temérdek mennyiségű cuccot, amit az angolszász kultúra nem igen ismer, de a miénkben fontos szerepet játszik. Pl.: vegeta, házi kolbász, normális őrölt parika, stb... Naná, hogy megpróbálok mindent felvinni a repcsire, hogy a tesókám lehetőleg mindent megkapjon. Általában 1kg-mal a csomag túlléphet, és a kézipoggyász mérettúllépésével is lehet próbálkozni. A darabszámmal viszont valóban nem, és nem is érdemes.
A köcsögmagyarozásról meg annyit, hogy minden országban vannak hülyék. És ez annak, aki a szabályok szerint viselkedik bosszantó. De nem szabad általánosítani.