Regisztráció Blogot indítok
Adatok
finom_szolo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Infographics A szex számokban 2010.11.20 11:38:00
Egy átlagos felnőtt évente 103 alkalommal szexel, az emberek 44%-a elégedett a szexuális életével, a szüzesség elvesztésének átlagkora a világban 17,3 további hasonlóan érdekes információkat tudhatsz meg a következő infografikából!Via ..
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
finom_szolo 2010.11.13 22:34:25
@emzéperiksz: azért az meglepő, hogy ez a köcsög penny (a legnívótlanabb magyar üzlet) mennyi kommentelőt beszervezett. Gyerekek, ennyire primitívek nem lehettek. 2500 Ft a parkolásért a Parlament mellett is sok. Ezt a szívatást ennyi bér-kommentelővel levédeni, nos ez minimum meglepő.
"A magyarok nehézségeinek, súlyos problémáinak oka az, hogy tizenhét évvel a rendszerváltás után olyan új arisztokrácia jött létre, amely kiváltságokat követel magának, a nemzet többségének kárára." Orbán Viktor, 2007. április 4. Jól eltalált gondolat volt…..
finom_szolo 2010.11.13 22:21:07
@kirsten: gyurcsány mást szedegetett. Egy kis pénzt. És erőt gyűjtött, hogy öszödön tudjon beszédet mondani
Megtaláltuk az első nyomát annak, hogy bringás közlekedésre kijelölt út lesz a felújított Margit hídon. Az alábbi képen az északi oldal budai hídfőjénél található lehajtót láthatjuk: fotó: Hargita Nándor A lehajtó annyira keskeny, hogy egyszerre csak egy kerékpáros fér…..
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
Oké, lassan várjuk a dumaszínházas mosóporhirdetéseket, ki lehet erőltetni egy-két vicces sztorit a makacs foltok témakörében is, legalább annyit biztosan, mint a számítógépes vírusvédelemmel kapcsolatban, márpedig éppen ezt teszi a standupos Kiss Ádám az ESET filmjében. A…..
Előbb ezt tessék elolvasni! 1. § Magam vagyok a népfelség. Az én szavam: törvény. Én testesítem meg a közjót és én érzem át a köz érdekét. 2. § Népszuverenitásomat választott képviselőim útján gyakorlom. Megválasztom az Országgyűlés tagjait, a…..
Tron: Uprising címmel kapunk 2012-ben egy fénymotorozásban, pengefrizbizésben és remélhetőleg sztreccsruhás poligonbigékben tobzódó Tron animációs sorozatot az ABC fiókcsatornájától, a Disney XD-től. A széria a 82-es kultfilmet és az idén decemberben mozikba kerülő Tron:…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Az F/X-re sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ne lenne tökös, bevállalós csatorna, lásd a Kés/alatt, a Rescue Me vagy a Kemény zsaruk című régebbi, esetleg a harmadik évadában is egyre csak erősödő Sons of Anarchy esetét. A legújabb projektjüknek már a híre is elég…..