Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kanadai Kókuszmenyét

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig van hátra 30 nap a választásig, de már most elképzelhetetlenül magas szintre lépett az Összefogás Kormányváltás szívatása.Zusi visszatért.És nem is akárhogy! Zuschlag Consulting, hívjon most! Nem vicc. Ekkora vastagbőrt rég láttunk, már most megemelem a…..
Ha egy reklám átlépi a beszédtémává válás küszöbét, elmondhatja magáról, hogy a minimális célt teljesítette. Ha a beszélgetés arról folyik, hogy kinek tetszik és kinek nem a kampány, még eggyel beljebb van. A Danone új Avtivia reklámja most ebben a szakaszban van. Én magam…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
 A szürke ötven árnyalata a Wikipédia szerint harmincegymillió példányban kelt el harminchét országban a tavaly júniusi megjelenés óta. E. L. James bestsellerének magyar kiadását az Ulpius-ház jegyezte, fordítónak Tótisz Andrást kérték fel. Tótisz Andrást, vagy talán egy…..
Egy ideje fut „A sport mindenkié” kampány, tényleg fontos, jó, nagyszerű, kell, drága gyerekek fussatok, szaladjatok, dobjátok a lasztit, kapjátok el a bumerángot, meg felnőttek, ti is fogyjatok, mozogjatok, ne csak a hülye olaszokon keseregjetek, meg egyébként is mindjárt…..
A napokban egy bulvárlap újságírója információt kért a masszázsblog szerkesztőségétől, mert az erotikus  masszázsról akart írni a férfiak szemszögéből. Megkapta, aztán valahogy mégsem az lett belőle, aminek indult, mert a tanult hölgy elakadt a legostobább trollok szellemi…..
Bár gyógypedagógusként dolgozik Szedlák Bernadett, a fideszes országgyűlési képviselő Szedlák Attila felesége most Balatonvilágoson nyert földet írta meg a Blikk. A lapnak válaszolva a képviselő közölte: nem veszik el a földet a helyiek elől, de majd őket fogják ott…..
Kanadai Kókuszmenyét 2012.06.22 14:18:28
@letmetellyou: Szerinted végig gondolják ezt ésszel és lelkiismerettel? Ahhoz mindkettő kéne. "nekem, nekem, mééég, mééég, hatalooom!" szerintem max. ez pörög egyesek fejében a többire meg tesznek magasról...
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
Kanadai Kókuszmenyét 2012.06.08 02:38:19
@láplidérc: "szerintem bízzuk ezt a nőkre, az egész abortusz témát és mi, férfiak kussoljunk. legalább ebbe ne akarjunk már belepofázni."

Elismerésem. Szerintem ez a legértelmesebb hozzászólás, amit valaha olvastam a témával kapcsolatban.

Nem vagyok ádáz feminista, de van egy mondásuk, amivel a végletekig egyetértek: Ha a férfiak is képesek lennének teherbe esni, az abortusz alanyi jog lenne.

Mindenkinek saját joga eldönteni mi történjen a testével... senki ne szóljon bele.
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..
(a kép klikkre megnő) Mint az közismert, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (továbbiakban: Királyi Tévé) a nyári labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia idejére közvetítési díjat szedne a vendéglátóiparban érdekelt egységektől (továbbiakban: kocsmák).…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrlények 2012.05.19 12:25:00
Csütörtökön kerül a mozikba a Men in Black harmadik része. A sötét zsaruk egy olyan szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxis szerte rettegik nevüket. A…..
Kanadai Kókuszmenyét 2012.05.20 01:21:18
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Majka :))) én féltem tőle :)
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Kanadai Kókuszmenyét 2012.04.01 19:36:22
@thomaszka: Ez a legdurvább, hogy még mindig nem érti. Idézőjelekről beszél... baszus a 225 oldalból 213-at idézőjelbe kellett volna tennie... vagy, hogy gondolja? Én egyébként arra tippelek, hogy már annyira bebeszélte magának, hogy igaza van, hogy komolyan el is hiszi... van olyan, hogy mindenki hülye, csak én vagyok helikopter. Remélem a NOB is kirúgja a francba... így vagy úgy, de remélem eltűnik. Még hogy közjogi méltóság...pfff. Egy vicc!
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Zempléni András (71) először arra lett figyelmes, hogy vívni akar, gyanút azonban akkor fogott, amikor egyszer az Astoria Szállóban ébredt a délutáni szunyókálás után."Mikor nem került elő vacsorára sem, kihívtuk a rendőrséget" - meséli Zempléniné Ilonka. A második…..
A bőségesen - és a baloldali sajtó által nem kis kéjjel - kivesézett bizottsági véleményben a sorok között ott van, hogy S. Pál dolgozata bizony-bizony nem felelt meg az akkori követelményeknek. A formai hibákról már nem is szólva.Amennyiben a Doktori Tanács meg akarja őrizni…..
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
   Nekem most negyedórám van posztírásra, ezt a posztot a kommentelőink, Önök, Ti, kedves Olvasó, fogják megírni.   Az a kérdés, hogy vajon a magyar baloldali-liberális-konzervatív értelmiségi véleményformáló elitből ki az, van-e egyáltalán olyan, aki…..
Az eljárás egyszerű. Adja be Ön is Schmitt Pál doktoriját! Mivel a schmittpál bizottság megállapítása szerint a szószerinti átvételek, egy az egyben közölt fordítások, nem létező saját dolgozatokra való hivatkozások, és a köztársasági elnöknek levés sem jár…..