Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K.E.N.N.Y.

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SziasztokMindenki hallhatott már erről a szörnyű katasztrófáról. A Vörös iszap lúgossága miatt sok ember elvesztette a lakását, az összes értékeit, vagy akár valamelyik rokonját. Sajnálatos dolog ez ami itt a saját országunkban történt. Ebben a világban a pénz az uralkodó,…..
INGYENES LETÖLTÉSI HONLAPOK:http://garry.hl2mods.ru/http://gmodorg.do.am/              ..
A Garry's Mod Sötét Titkai (röviden: GMST) egy magyar Garry's Mod animációs sorozat, amit ReptileMK423, MediEvil, és KillertankHUN hozott létre 2009 nyarán. Eredetileg a Garry's Mod non steam-es 10-es verzióját használták, de nem elsősorban videók készítésére, hanem online vagy single játékra.  A…..
Sziasztok.Itt a blogon csinálunk interjúkat rock bandákkal, vagy híres emberekkel. Még csak néhány emberrel csináltunk, de reméljük, ez még bővülni fog.1. Mythrill 2. Hangerilla 3. Tirpunk.4. Bighouse 5. Fekete Dani..
 SziasztokSzerintem már nagyon sokan várják ezt az új GMST videót. Aki nem tudná, ez a társasjáték réz, amiben nagyon sok híres youtube vagy más videó megosztó oldal celebje fog benne szerepelni. Úgy tervezem, hogy vasárnap már elkezdem csinálni a jeleneteket. Ezt kivételesen…..