Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tancsa János

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel...
Az elmúlt napokban két hír is megjelent arról, hogyan gazdagodik közpénzen Matolcsy György jegybankelnök rokonsága, a Szemerey-család, melynek köztudottan tagja a kecskeméti polgármester, Szemereyné Pataki Klaudia, valamint férje, Szemerey Szabolcs. Most kiderült, hogy az állami milliárdokból (a…..
Mi, kecskemétiek fogjuk csak be a szánkat, ne is merjünk javaslatokkal élni, hiszen ehhez csakis a városvezetőknek vagy a képviselőknek van joguk! Nagyjából ez a lényege annak a levélnek, amit Szemereyné Pataki Klaudia küldött nekem válaszul a város összes vezetőjének és képviselőjének megküldött…..
Még Donald Trumppal is hajlandóak szembe menni az amerikai vállalatok, legalábbis ami a fenntarthatósági törekvések megvalósítását illeti. Egy friss felmérés alapján úgy néz ki, hogy a megkérdezett vállalatok jelentős része elkötelezett aziránt, hogy megvalósítsa azokat a fejlesztéseket és…..
Sajnos gyengélkedik az a tárhely, ahol eddig játszottunk, ideiglenesen itt tippelhettek.Tippek jöhetnek ide, a facebookon a Lila köd-re, vagy erre az ímélcímre: ppt0564@gmail.com Utolsó fordulóhoz értünk, erre elkezd igazán vacakolni a tárhely, ahol eddig tippelhettünk, pedig az igazi durranás…..
Thomas Szász magyar származású amerikai pszichiáter írta: Ha te szólsz Istenhez, imádkozol; ha Isten szól hozzád; skizofrén vagy. A bibliai Isten, akármilyen megdöbbentő és sokkoló, sajnos csak néhány ókori skizofrén, paranoiás vagy súlyosan lelki beteg ember víziójából,…..
Tancsa János 2013.05.22 15:21:02
@Lajos: Félreértetted az alapkérdést. A helyzet az, hogy mivel Isten nem létezik, ha valaki azt KÉPZELI, hogy beszélget Istennel, akkor az ÖNMAGÁVAL beszélget, azaz saját agyszüleményével.