Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weatherman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Meteorológia 2011.07.28 06:28:00
 A légtüneménytan keletkezése Arisztotelész nevéhez köthető, az ég és föld között zajló folyamatok megfigyelését, regisztrálását és előrejelzését foglalja magában. Megfigyelésben és feljegyzésben az emberiség viszonylag jól teljesít, de az időjóslás pontossága…..
Weatherman 2011.07.28 16:51:56
@"the dragon": Nem vártam másfajta választ.

@ripők: Természetesen ezzel egyetértek, hogy jó lenne a gazdaságot előrejelezni, csak ott a szakértők azzal érvelnének, hogy pl. amiatt nem jött be az előrejelzés, mert nem várt módon mindenki dollárra váltotta az euróját vagy hasonló dolgok. Mint amikor mondják, hogy másnap drágul a benzin, aznap dugig vannak a benzinkutak és ezáltal megváltozik a gazdasági helyzet, mert egy nem várt perturbáció - mint a benzináremelés - megjelenik.
Ilyen szemmel nézve ott is lenne nyavalygás, mint a meteorológusoknál a káosz-elmélet, ez is másra lenne fogva.
Egyébként Onyutha Juditra rákeresve egy magánmeteorológiai cégnél van, ahol meg úgy vesznek és olyan szuperszámítógépet, amit a pénztárca megenged.
Weatherman 2011.07.28 17:18:08
@ripők:
Feljebb írtam, hogy azért számomra is bosszantó az, hogy ki és mit jelent a tv-ben, mert ezzel is elindult egyfajta lejáratás (ergo mindenféle magáncégek occsóér' csilivili dizájnnal nyomatják), de bármennyire nevetségesen hangzik a mi országunk is elég nagy ahhoz, hogy területileg nagy hőmérsékleti kontraszt legyen Alpokalja vs. Szeged viszonylatban.
Tetszetős tényleg. Az óra/dátum külön jól néz ki, a színválasztások összhangban vannak, első próbálkozásnak egész jó.Hello!Első próbálkozásom! Letisztult, semmi ikon, egy rendszerfigyelő, egy óra/dátum és egy dock...Üdv: Millenotti ..