Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wartburg353

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi „kis” történetünk 1995-ben kezdődött (és még most is tart) a fiú, vagyis én 22év, a lány 19 mindkettőnknek első munkahely egy kisvárosban.Nagyon megtetszik a lány, aki egy volt iskolatárs barátnője. Állandóan egymást kerestük a munkahelyen, és persze meg is…..
Wartburg353 2009.09.23 15:15:47
@kleopátra:

Nem akarlak megsérteni, az, hogy tanultál pszichológiát, szép és jó, de ez nem nagyon látszik abból, hogy "megbocsáthatatlan árulás", meg hogy "vétlen fél". Milyen vétlen félről beszélsz - a gyerekeket leszámítva, mert ők tényleg nem tehetnek semmiről. Szerinted a feleségének semmi köze ahhoz, hogy a sztori szerint 14 éve tart ez a dolog? Tizennégy, érted? A szeretőnek és ennyi és a férjnek is. Itt is mindannyian benne vannak nyakig, mint ahogy mindig mindenki benne van nyakig, ha a férje/felesége megcsalja. Te is benne vagy, ha csal a férjed, bocs. (Remélem, nem így van.)
A Honvédelmi Minisztériumban a válság ellenére sem hagy alább a lázas munka: Gépkarabély Modernizációs Program :   A Gépkarabély Modernizációs Programot 2008-2014. között tervezi végrehajtani. A fejlesztés célja a Magyar Honvédségnél rendszeresített gépkarabély…..
Wartburg353 2009.03.06 11:57:05
@Rhod:
a légi utántöltés nem NATO-követelmény. egyébként ahogy Postabélyeg írja, a magyar Gripeneknek már megvan ez a képességük.

@Carnivora:
a magyar Gripenek ma már adnak készültséget, tehát van éles rakétájuk. egy új típus bevezetése sosem azzal kezdődik, hogy az első nap első órájától már készültséget ad az új gép.

nem vagyok Gripen-fan:) de a tények fontosak:)
Ma óh nevű Olvasónk történetét közöljük és várjuk az észrevételeket! Szép napot Nektek!A legtöbb előre lezsírozott állás szerintem állami intézményekben van. Dolgoztam közszférában. Még pályakezdő koromban, kevés szaktudással a hátam mögött egy vezetői…..
Félrefordítások Márta szőlője 2008.10.30 21:00:00
Olivér egy igazán remek darabot talált:Épp az imént ment a Vián a Gilmore Girls / Szívek Szállodája sokadik ismétlése (1. évad  14. rész).A fordítónak sikerült a Martha's Vineyard helységnevet egy az egyben lefordítania: a főszereplő csajszi Lorelai szülei így…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
A Discovery Channel egyik zászlóshajója, a Deadliest Catch az egész világon rendkívül népszerű dokureality, nálunk is rengetegen követik nyomon az alaszkai rákhalászok valóban lenyűgöző küzdelmét az elemekkel. Ha valaki nem tudná, a sorozat halászemberek kalandjairól szól,…..
Wartburg353 2008.04.29 13:34:07
hát azért ez vicces.

1. kamu hullám volt? medencében hullámgép rángatott egy makettet?
2. kamu a lék? ők fúrták meg a hajót?
3. magyar hazugsággyárosok, köztes-európai celebnek látszó droidok, mert ha igen, akkor joggal gondolhatnánk arra, hogy még a kérdések se igazak, nemhogy a válaszok...

így ez egy nagyon szánalmas cikk. annyi történt, hogy lemaradtak egy snittről, amit két nappal később felvettek. ugyanazon a tengeren, ugyanolyan nagy hullámot, ugyanolyan vizet, ugyanazzal a hajóval, uganazokkal a szereplőkkel, ugyanazzal a stábbal.

a cím meg külön gáz, ugyanis ha valami, akkor épp ez, vagyis a cím a hazugság és a manipuláció, nem pedig az említett eset.

"bagoly mondja verébnek" lenne ez a történeteset, ha lenne veréb. de itt csak bagoly van, az pedig az index már sokadszor.

egyre látványosabb, hogy még mindig megpróbáljátok eljátszani a helyeskedő, jól odamondogató, hű-de-független gonzo újságírókat, értelmiségieket, miközben termelnetek kell a kattintást, zsét, mert tulajbácsit jól odabasz a pénzügyi év végén, ha az üzleti tervet nem hoztátok, blogokkal, azok nélkül, osztjónapot. nincs ezzel semmi baj, a ti feszülésetekkel már annál inkább.

szóval, a cikk egy nagy kamu, a cím egyszerűen kattintásgenerátor, tartalmának nincs köze a valósághoz, én meg egy fasz vagyok, hogy bedőltem ennek a kis üzleti fogásnak, és pofáztam. úgyhogy mentem is, ciao.

halmozottan agyatlan emberek kerülnek sokszor sajnos olyan munkakörbe, ahol a bmeg és egyéb kötőszavak használata nem ajánlott. Ld (nyelvművelők kedvéért) 4. pont. Az alábbi levelet 2008.január 9-én küldtem el a mávnak az eszrevetel@mav-start.hu címre, ma érdeklődtem is felőle,…..