Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuller

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig örülünk annak, ha egy csatorna meghallgatja a nép egyszerű gyermekeinek véleményét, hát még akkor, amikor egy rohadt jó sorozat címadásával kapcsolatban teszi ezt. A Viasat3 bezsákolta magának az ABC tavalyi újoncai közül messze legfaszábbnak választott Pushing Daisies-t,…..
Van úgy, hogy egy bulvár téved, kiderül, hogy Galambos Lajos nem is táncolt vidéki rajztanárnőnek öltözve, részegen a körúton, esetleg hiába írták meg, VV Anikó mégsem házasodott össze titokban Ibizán Schmuck Andorral, vagy teszem azt, bár többen is felismerni véltek, mégsem…..
Fuller 2008.03.16 09:22:22
Ismét férfinap van, következzen egy fiatalkora ellenére kultstátuszba vonult barna szemű leányka, akit mi nem nagyon ismerünk, mert a világ egyik legjobb sorozatát, a Firefly című sci-fi-be öltött westernt az istennek nem mutatják be itthon. A kis Summer 1981-ben látta meg a…..
A tévés idénykezdet előtt szépen kiszivárgott pilotok vesézését egy olyan darabbal kezdjük el, amitől konkrétan leesett az állunk. Bryan Fuller keze alól eddig is olyan nagyszerű sorozatok kerültek ki, mint a Dead Like Me vagy a Wonderfalls, de ne feledjük, hogy a Star Trek: Voyager…..