Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RayLuzier

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen remek dolog a bandáról csak akkor hírt közölni, ha valami negatív dolog történik vele. Olyan igazi magyar szokás. Múltkor az volt, mikor lemeztársaság nélkül maradtak (az újról persze már nem lett beszámolva), most meg az volt a nagy cucc, hogy két magyar biztonsági őr…..
Ti mit értetek ott? DJ Slipknot? És akkor úgy néz ki, hogy valóban zenélget nekik valaki a függöny mögött...      Amúgy itt a Setlist 01.Intro Star Wars 02.Why Try (Cut) 03.Break Stuff 04.Hot Dog 05.My Generation 06.Livin’ It Up 07.Eat You Alive (With a Guy Of The Crowd)…..
I can honestly say that the spirit of Limp Bizkit is stronger than ever. Not only is the new music being made exciting and polarizing, our focus and determination is at an all time high. I feel that we have barely scratched the surface of reaching our full potential. At the same time,…..
Fred (és ezek szerint gyerekei is) nagy Slipknot rajongó és a múltban már néhol tényleg zavarbaejtően sokszor dobott puszikat Corey-nak, aki eddig is mindig meglehetősen ridegen, elutasítóan viszonyult hozzá. Ami nem is baj, elvégre mindenkinek joga van valakit nem csípni, de akkor nem…..
RayLuzier 2011.07.19 17:33:10
@SlipKnoT: már meg ne haragudj, de ez jóval a Slipknot előtt volt még MFKR korszakból és ott nem is 9 en voltak. Sőt itt nem is Corey Taylor az énekes szóval... :D Amúgy meg őő Corey Taylor jobb énekes mint Fred, a hörgés miatt a rappelés, a tiszta énektémái, aki nem hiszi el hallgassa meg a stone sour lassú számait, Fred csak a rappelésben isten de abban nagyon és csak azt is csinálja, amikor meg énekel Fars picit de hát ezt elkell neki nézni :D
RayLuzier 2011.07.20 04:37:09
@Pier5: Lars Ulrich mert ilyet mondani ?:D Hát a faszom Lars Ulrich minden kurva albumán ugyan azt dobolta... :D IMádom a Metallicát és oda az is illik, de pont ő? MEg Joey csak dupláz ?:D Pff én is dobolok és Joey az első 3 albumon nem csak dupláz, mondjuk az ALl HOpe Is Gone az szinte végig ugyan az... Am John Otto is állat a groove-jai meg a beatjei áhh hihetetlen, John Otto a maga stílusában a legnagyobb dobos, nála jobb hip hop dobos soha nem lesz. Joey meg a metálban jó, de másban egyáltalán nem, ez akkor látszott meg mikor a Kornnak dobolt, akkor iszonyat szarul szólt a Korn. Hála istennek hogy ott is új dobos van...aki személy szerint a kedvencem Ray Luzier...
Emlékeztek még erre? Több mint másfél éve, 2009 decemberében került ki ez a rövid felvétel. Jót tett neki az érlelés, hogy olyan lett ebből végül ez  ..
Turné közben hozta össze ezt a dalt, ami kicsit Depeche Mode-os.  Hour Alone (Demo) by polarbear fd..
Belegondoltatok, hogy a Behind Blue Eyes óta ez az első hivatalos és rendes (nem összeollózott, vagy élőben felvett) zeneklip?  ..
Egy kis áttekintőNormál kiadás 1. Introbra 2. Bring It Back 3. Gold Cobra 4. Shark Attack 5. Get A Life 6. Shotgun 7. Douche Bag 8. Walking Away 9. Loser 10. Autotunage 11. 90.2.10 12. Why Try 13. Killer In You DELUXE kiadás 14. Back Porch 03:22 15. My Own Cobain 03:40 16. Angels 03:21  …..
Az Itunes-on már elég hosszasan bele lehet hallgatni az új dalokba, ezt az Armpites srácok összevágták egybe (jó 20 perces az egész). Aki szeretne spoilerkedni, hallgassa meg, én tartózkodom, mert szeretnék élni a meglepetés erejével  Gold-Cobra-Preview by thearmpit..
RayLuzier 2011.06.17 15:41:30
www.youtube.com/watch?v=lJ_3q0DEQ_A&feature=related

mennyire hallatszik itt Wes Szólóján, már a Gold Cobra stílus... gec :D:D:D
Limp Bizkit Új dal : Gold Cobra! 2011.06.07 19:51:55
Ha minden igaz ehhez lesz videó is. A dal NAGYON ÁLLAT! Itt meghallgatható  Limp Bizkit - Gold Cobra by thearmpit..
Ezúton is köszönet még egyszer a "Universal Hungary"-nek!  ..
RayLuzier 2011.06.05 21:16:59
www.youtube.com/watch?v=szZC6RanJRw

Nah ezt hallgassátok meg :D:D:D
Elérkeztünk (újra) a 60 nap alá, ami a Gold Cobra megjelenését illeti. Fred twitteren azonban azt írja, hogy hamarosan jön majd az új hivatalos videó az első kislemezhez. Úgy legyenFirst single off our NEW album GOLD COBRA coming to eardrums and eyeballs very soon.…..
Pöpec!  ..
RayLuzier 2011.03.23 17:40:38
A jó hír, befejezték az albumot.A rossz hír, hogy a lemezkiadó Fred csiripelése szerint 8 dalos albumot akar, meg egy 11 dalos extra kiadást... Kis emlékeztetőül. A Results May Vary 16 dalos volt...Azért én úgy minden együttes minden albumától elvárnék egy minimum 11-12…..
...Június 7!Még nem végleges, az ha minden igaz csak kedden derül ki. Június 7 egy kedd, amit én kicsit furcsállok, hiszen elvileg péntekenként jelennek meg albumok de legalább már van valami időpont, amire építhetünk. Kevesebb mint három hónap, ezt már lazán kibírjuk ;)Looks…..
Lécciléccilécci!!!Engaging with the label today to pin down a release date for the first album, Gold Cobra. Hope it goes smooth and I don't have to break shit..
Twitteren azt írta Fred, hogy a 17. a Tale To Tell című alkotás. És persze azt is szereti (merne mást mondani)Seventeenth song mixed is Tale To Tell. Smooth. I love it.Utána írt még egy olyat, hogy 2 albumnyi daluk van és az első lesz a Gold Cobra. Szerintem ne éljétek bele magatokat a…..
Na ezt kapjátok ki! :)Köszönet FxS-nek, aki beküldte a címet. Én nem is tudtam erről. Zsír. Na most már igyekszem megint több energiát fektetni a blogba. Igazából az akarással sosem volt gond, csak legyen miről írni..
Limp Bizkit Új logó? 2011.03.04 18:12:37
Felkerült a hivatalos honlapra egy új logó, amely jóval cifrább, mint a korábbi. Nektek hogy tetszik? Nekem az előző jobban bejött, de ez sem rossz  ..
Mimimi? Hogyan? Valami zenés hír?   Limp Bizkit Gold Cobra should be mixed and ready to press by the end of February. Mit gondoltok? Most az egyszer talán tényleg megjelenik ez az album, vagy esetleg 2012-ről beszél? Reménykedjünk...