Regisztráció Blogot indítok
Adatok
talenter

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Műszaki Egyetemen szokásos tavaszi-őszi állásbörzén immáron harmadik alkalommal vett részt a LEGO® Manufacturing Kft.Kíváncsian vártam, hogy most mivel készülnek, mert a tavaly tavaszi első alkalommal 2x2 duplo kockára nyomott névjegyet és a 2164 számú zacsis…..
Kölyökkoromban 3 típusú Legoért csorgattam a nyálam a legjobban: bármilyen vonat, a szuperautó, és a hajók. Ezen belül pedig főleg az úszni képesek, másodsorban a kalózhajók. Valami isteni szikra által rámjött a dili, hogy ebből nekem be kell szereznem valamit. Az első két…..
talenter 2011.02.09 14:45:33
Ha már úgyis zenével kezdtük a napot: poénból megpróbáltam három, számomra nagyon kedves könnyűzenei remekmű borítóját "speed-MOC" formájában megépíteni. A "speed-MOC" alatt azt értem, hogy nem terveztem órákig vagy napokig, nem szereztem be semmit a…..
December végén játékboltba vezetett frissen kiújult LEGO-mániám. Volt még a két napon belül lejáró ajándékutalványokból, hát akkor mire vársz?, kérdezte a kisördög a vállamon csücsülve. Végülis 2011-es modellről van szó, tehát "forró áru"! Volt valami, ami…..
A Westendben lévő JátékBoxban megjelentek a 3. szériás figek.  A blogon már említett dudorkódos azonosítási módszer működik, de csak félig-meddig: a dudorok egyáltalán nem tapinthatók, csak a fény töréséből lehet megállapítani a helyüket, és úgy sem mindig.…..
Mivel a Star Wars témában a The Clone News-on úgyis mindent megtaláltok, ritkán játszunk az űrháború készleteivel a blogon, kivéve persze, ha egy egész hétvégét a Birodalomnak szentelünk. Az sem mindennapos ugyanakkor, hogy egy 1758 elemet tartalmazó készletről küldtök…..
Van egy régi mániám - no nem végigmenni a Stefánán, vagy esetleg szomszédos országokon. Hanem az, hogy a neten bár nagyon sokan építenek autós MOCokat, igazi kelet-európai autót keveset látni. Oké, a múltkor Tututka talált egy Trabit, meg van ez a kiváló Kraz is, sőt a lengyel…..
Bár eddig minden bemutatott év után megfogadtam, ezt a bricksetes vintage sorozatot nem folytatom, de most be kell ismernem a vereségem: nem tudok ellenállni. 1979-ben szinte már minden megvolt, ami ma is. Minifigek, Technic, Castle, Town, Space: mind-mind velünk vannak, legfeljebb kicsit…..
Egy ideje nem ütköztem világmegváltó MOC-ba, egészen máig, amikor is, pár pillanatra még a kávészürcsölést is abbahagytam, mert féltem, hogy kissé félrenyelhetek , ami nem esne jól kora reggel.Derfel Cadarn, ha nem is világmegváltó, de mindenképpen szemet gyönyörködtető…..
Az égvilágon semmi, de semmi hozzáfűzni valóm nincs.| via: brothers-brick.com |..
Párszor már átbeszéltük, hogy kinek tetszik és kinek nem, nem is nagyon tudnék semmi újat hozzáfűzni. Végleges stúdióképek alant, sajnos nem a legjobb felbontásban. ..
Nagyon bírom a Harry Potter könyveket, ha nem is mindet, és a filmeket is szeretem, ezekből sem mindet, viszont a készletekkel nem nagyon vagyok kibékülve. Hol tetszik, hol nem tetszik, vásárlásra még nem adtam a fejem, és elnézve az idei készleteket, nem valószínű, hogy megvegyem…..
Számomra a tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt ez a készlet. Valamikor november végén ugrott a szememnek, ahogyan egy szál magában üldögélt a polcon, nem hagytam ott, nem bántam meg. I. Alapadatok neve: Winter Toy Shop sorozatszám: 10199 témakör: Town  altéma:…..