Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loggabor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
loggabor 2011.06.23 16:55:47
@Mon3: nem savanyú csak a fidi is ugyanazt csinálja mint a SZOCIK TE VAKEGÉR LÁSDD: MOL
amúgy ha Kanadába bukta volt nálunk tuti nyereséges lesz :))
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
  Kissé túltolták a bringát a március 15-én a Nemzeti Múzeumnál tartott állami ünnepség szervezői és szónokai. „Ma sem hagyjuk, hogy Brüsszelből bárki is diktáljon nekünk” – mondja az EU soros elnöke, pár nappal azután, hogy a Bizottság…..
loggabor 2011.03.17 19:29:22
Komolyan mondom, néha sírni tudnék kormányunk kommunikációjával kapcsolatban. Nem is sírni, inkább zokogva fejelgetném a falat.Nem, most nem a médiatörvényről szeretnék említést tenni, sőt még csak nem is a kormány közvetlen kommunikációjáról. Hanem a jelenlegi kormányhoz…..
loggabor 2011.01.07 13:20:17
@mucsai: ami gyakorlatilag ugyanaz a kép, tehát a Hír tv lebőgött és pont
"nagyon csúnyán néz"
és egy link:
www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/01/picture_orb%C3%A1n
loggabor 2011.01.07 13:32:30
@ebi_chan: És akkor mi van okoskám igy rá erősítettek, itt sárgább a kép ott sárgább.Tudod mi a lényeg Orbán papának igazi diktátor feje van.Na ez a nagy büdös lényeg.Meg az hogy a Hír tv egy mocsokos hazudozó nem különben mint az Orbán vAgy akár melyik kormányunk. TEEEEEEEEEEEEEEE.............
"A magyarok nehézségeinek, súlyos problémáinak oka az, hogy tizenhét évvel a rendszerváltás után olyan új arisztokrácia jött létre, amely kiváltságokat követel magának, a nemzet többségének kárára." Orbán Viktor, 2007. április 4. Jól eltalált gondolat volt…..
loggabor 2010.11.14 06:46:06
Kenyeret és cirkuszt a népnek! -tartották a római birodalomban. A tétlenségre kárhoztatott városiakat el kellett valamivel foglalni, mert energiafeleslegüket könnyen a hatalom ellen fordíthatták volna. Ezzel a császárság a hatalmi politika eszközévé tette a cirkuszt, a maga…..
loggabor 2010.11.07 16:11:09
@Nash vs. Keynes: FŐOKOS
loggabor 2010.11.07 12:21:05
@Steve_Jobs: Ha lelkiismeretesen ellenőrizte volna az iszaptározót az Illés Zoltán által kinevezett- amúgy mellesleg általános iskolai igazgatóból előléptetett senkiházi- akkor talán nem következett volna be ez a katasztrófa,mert ugye bár a katasztrófa előtt 1-2 hónappal ellenőrizték és akkor mindent rendben találtak. Tehát itt nem csak a Mal. a hibás ebben vastagon benne van Illés Zolika és veretes brigádja,és én nem azt mondom hogy a Mal.nem tehet az egészről (50%) csak azt hogy a másik 50% Zolikáék lelkén szárad. Tehát ebben az ügyben O.Viktoréknak is kurvára megkéne huzniuk magukat.Demagóg szarháziak gyülekezete= FIDESZ
loggabor 2010.11.07 13:20:40
@Nash vs. Keynes: Na akkor mi a dolga halljuk, ja de tényleg igazad van ezek a semmire veszik fel a fizetésüket. Sőt még egy kis csúszópénz is megy a fizetés mellé mert ez így szokás és akkor minden el van nézve,csak ez sajnos emberek életébe került.
Pártfőiskolás ÚR!!!!!