Regisztráció Blogot indítok
Adatok
12 (oo) Monkeys

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány kommunikációs tanácsadói mindent elkövetnek, hogy a kormány a lehető leghatékonyabban játszhassa el a hülyét a társadalom számára legfontosabb kérdésekben. Az ATOM-ügyből például olyan vitát próbálnak generálni, mintha két süket beszélgetne – de lássuk a…..
Az előző részt egy egyoldalas kis cikknek szántuk, nem (így) jött össze, ráadásul máris felmerültek további alapvető tisztázni valók, s már most fix, hogy legalább egy fejezet még ezenkívül is hátra van. E jelen fejezetben pedig nem kevesebbre vállalkozunk, mint arra, hogy…..
Ha az ősember egy kényelmes és egyszerű élet reményében mászott le a fáról, akkor megérte. Mész az utcán, zsebedben a telefonod, mit telefon, komputer!, állandóan konnektálva vagy, és a világ összes tudása egy klikkre van tőled. Semmi más dolgod nincs, mint hogy olyan…..
A Margit híd felújításának keretében nemcsak maga a híd újult meg, hanem a két hídfőben lévő gyalogos aluljáró is új ruhát kapott. A budai hídfőben július 2. és július 19. között folytak burkolási munkák, emiatt a H5 jelű HÉV meg sem állt a megállóban.Az aluljáró…..
A kerékpárosok jó része elunta a lassú és konfliktusos kecmergést a járdán, ahol a gyalogosokkal egy szűk folyosón kell osztozni, inkább az autósokkal közösködnek. Tavaszig biztos nem lesz jobb a helyzet. Az autóforgalom megindulhatott a Margit hídon, a járdán azonban minden…..