Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pupi84

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két évvel ezelőtt indult el a Groupon weboldal, amelynek neve a group és coupon szavakra utal. Azóta közel ötszáz klónja keletkezett, ő maga is 29 országban van jelen, jelenleg 13 millió a regisztrált felhasználóinak száma. A közösségivásárlás-site-ok piacán a magyar startupok…..
Vannak olyan üzletek, amik csak a vevőnek jók, olyanok is, amik csak az eladónak és megesik, hogy a közvetítő viszi el a hasznot. Arra viszonylag ritkán van példa, hogy mindenki nyer, most viszont pont egy ilyen szolgáltatásról szeretnék írni pár sorban. A Bónusz Brigád módszere…..
Christian Louboutin 2011-es tavaszi/nyári lábbeli kínálatának többsége nagyon ötletes (például a mérőszalagos cipellő) és csodaszép. Biztosra veszem, hogy többet is viszont fogunk látni egy-egy celeb lábán. Sajnos azonban találtam köztük egy-két citromdíjra érdemeset…..
Pupi84 2010.11.07 11:33:48
Gyönyörű formájú, fekete színű, kristályokkal díszített szaténcipellő, 12 centis, vörös tűsarokkal. Természetesen Christian Louboutin-tól...
Lehet, hogy ezt most teljesen fölöslegesen írom. Ez az óraátállítás meg a gyulladás, ami a feleségem fülére ment és a következmények, a szövődmények, azt eredményezték, hogy hetente hatszor hajnali háromkor kelek, és bár ez nálam nem annyira kóros, mint amilyennek…..