Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őszinte srác

36 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos Barcelona a melegek körében egészen különleges rajongásnak örvend. Úgy emlegetik ezt a várost, mint a felszabadultság, nyitottság, tolerancia városát, mely egy igazi gaymetropolis. Éppen emiatt, s a tömegturizmus miatt voltak fenntartásaim ezzel a várossal, melyre úgy tekintettem, mint egy…..
Imádok utazni! :D S a francia nyelvért is odavagyok. Szóval úgy döntöttem a télen, hogy idén végre megvalósítom egy régi nagy álmomat, s ezen a nyáron elmegyek Dél-Franciaországba, a Francia Riviérától nyugatra. Egyedül...
Mindig is kapcsolatra vágytam. Az élet úgy hozta, hogy nem lett eddig túl sok belőle. Így hát én is szexrandizom. Már nem érzem azt, mint régen, hogy ezek kiüresedett, felesleges semmik. Jól tudom érezni magam bennük, élvezem. De ugyanakkor mégsem ez kell, hiszen szex után nem marad ott velem az…..
Az utolsó srác, akibe szerelmes voltam 8 évvel fiatalabb volt nálam. Barátaink ismertettek össze minket egy színi előadás alkalmával - mindkettőnket elhívtak egy darabra. Akkor semmi különöset nem éreztem a srác iránt. Helyes, de nagyon fiatal - gondoltam. Egy olyan hónapra rá rám írt a társkeren.…..
E fönti címmel úgy döntöttem új blogfolyamot indítok. De nem törlöm a korábbi bejegyzéseimet itt, csak átneveztem inkább a címet. Mostanában annyiszor esne jól írogatni egy kicsit a gondolataimról. Hát megteszem. Most jó, mert ismét azt érzem, hogy nem más miatt akarok írni, hanem magam miatt. Nem…..
Mindig akkor írok itt, mikor valami nem oké. Elég gáz, mert így csak a negatív vn itt megörökítve. De hát ez van. Egy haverom ma a telefonban azt kérdezte: "Boldog vagy?"Nem is olyan egyszrű ez a kérdés. Kezdjük ott, hogy kinek mi a boldogság. Nekem mi? Valami olyasmit válaszoltam, hogy…..
Ez majdnem egy éve íródott. Befejezetlen. De megosztom:   Most jöttem haza a Szauna69-ből. Már rég nem voltam, vagy egy éve. Hezitáltam is, mint minden ilyen alkalommal, hogy lemenjek-e. Végül megtettem. Nekem nem olyan nagy élmény ám a szauna. Nem tudom a többi srácnak mekkora öröm lent lenni.…..
Pár napja 30 éves lettem. Kicsit lehet emiatt is, de kezdem máshogy nézni az életemet. Az elmúlt másfél hónapban jét huszonéves srác is felültetett. Azt kommunikálták hogy tetszm nekik, de közben meg eltűntek végül. Egy mondat jutott eszembe: A tisztelet nem ott kezdődik, hogy…..
Huh, hát nem tudom mi van a levegőben, de fantasztikus volt a hétvégé szexuális téren (is)! Tegnap egy haverommal a Lupa-tónál kezdtem a napot, egész nap napoztam és fürödtem a tónál, meztelenül természetesen. Aztán este ünnepeltük egy barátom születésnapját. Az évi…..
Hét év telt el lassan hogy először találkoztunk. Azt mondják, hét év alatt kicserélődnek sejtjeink, s testünk teljesen megújul. Más vagyok már. Nem csak lelkileg, gondolatilag, de lassan már testben is. Lassan semmi közöd hozzám. Amúgy tényleg nincs már a valóságban, de lassan…..
Van, mikor érzed, hogy vége és nincs tovább. Elszállt a lila köd, a szívdobogás, nincs már az a légszomj, mikor meglátod, és egy találkozás az egészet bizonyító erővel megpecsételi. Ott van előtted, karnyújtásnyira az, akiért annyit szenvedtél, annyit küzdöttél, hogy…..
Szeretet legféltettebb gyermeke   Amikor veled voltam minden más volt. Együtt remegtünk az ágyon fekve, s néztük egymást némán, elmerengve. Akkor nem számított semmi, csak a vágy, hogy érezzük egymás ritmusát. Szerettem, ahogy testemhez simulsz, és vártad hogy irányítsam…..
Kéjjel   Bent a gőzben nincsenek érzelmek, a testek csak mágnesként egymásnak feszülnek. Bent a gőzben lelketlen mindenki, bár néha érzelmeket képzelek nekik. Múltkor egy brazil srác ágaskodó farokkal közelített felém, s én megfogtam marokkal lüktető farkát, mely csak a…..
Elmentél   Mikor arra a napra gondolok mikor elhagytál, fáj. Mikor azt érzem, hogy egyedül vagyok, éget. Mikor meglátom a képedet a neten, elkap a vágy, hogy mikor onlájn vagy, írjak neked valami szépet. Emlékszem mikor először megláttalak, még oly’ kisfiú voltál, Szinte…..
Tudod-e hogy milyen szerelmesnek lenni?Minden nap úgy kelni, hogy ő van a fejedben,érezni az ízét, mikor nincs ott melletted,hallani a hangját, mikor épp nem telóztokés várni az sms-t, mely szép szavakkal illets igaz érzelmekkel tölti meg a szíved, ésúgy érzed, hogy ismét van…..
A'szem a melegek nagy tragédiája, hogy férfiként férfiakat szeretnek: a férfiak birtokolni akarják a párjukat, miközben ők maguk szabadon szárnyalnának - namost ez egy másik férfival igen érdekes. :D ... de szerencsére vannak kevésbé maszkulin jellemű pasik is. :D Az ő sorsuk a…..
Itt ülök az ágyamban negyedik napja betegen, és van időm gondolkozni elég. Úgy érzem nem véletlen vagyok beteg. Nem. A meg nem emésztett, kimondatlan szavak miatt. Múlt héten írtm neked. Több mint fél év után újra hallottam felőled ezáltal. Időközben én rájöttem, tényleg…..
Hosszabb kimaradás után újra itt, hátha rendszeresen írni fogok ide. Lehet, mert elég szarul vagyok, írnom kell. A 2014-es év nekem nem volt olyan vészes, mint sok ismerősömnek. Igaz, év elején szakítottunk az akkori párommal. Érdekes, a kapcsolat alatt nem tudtam, hogy szerelmes…..
Az a kérdés jár ismét a fejembe, mint már oly sokszor, hogy mitől lesz egy meleg srác passzív vagy aktív? Vannak egyáltalán igazi aktív melegek? Vagy minden meleg pasi valahol azt szeretné, hogy végre valaki jól megrakja? Nyilván van néhány igazi aktív srác, de valahogy nem…..
Terék Anna: Kunigunda útja (Lélektani vers)   ahol a fák egymás karjában lengenek,s térden állva könyörög az összes bokoraz ég felé fordulva,fekszik hátán, mint egy kurvaa Kunigunda útja.   itt a nőkre olyan férfiak fekszenekakiknek nevét ritkán mondta kigyerekkorukban az…..
Az ember bármennyire is jól érzi magát, mint az elmúlt napokban én is, valahogy mégis vannak dolgok, amik felidéznek benne régi, akár fájdalmas de szép emlékeket. Ez történik velem gyakorta, mikor a belvárosból hazafelé tartó buszon utazok, és eszembe jut egy tavaly nyári…..
Tanulnom kéne, de nem tudom rávenni magam ma. Este még lehet belőle valami... már este van... Valamiért eszembe jutott, hogy elolvassam a - most már kimondhatom - életem nagy szerelmének vége után történt levelezéseket - már amit elmentettem belőle. 4 éve volt. Hát szörnyű. Mit…..
Pár napja iszonyatos hiányát éreztem a volt páromnak. Fel is hívtam, hallgatva az érzéseimre - és néhány barát támogató szavaira. Jól esett, jókedvűen beszélgettünk, kivel mi van... vagy inkább mi történt. Kerülve persze a pasis témákat. És kerülve a lényeget: hogy vagy…..
Hát ez is eljött. Ma délelőtt. Mennyei volt. Persze nem a legjobb. De mikor valaki már több, mint egy éve nem volt szakértő kezekben, akkor nagyon értékeli ezt a fajta kényeztetést, hogy úgy nyúlnak az emberhez, mint egy Audi szakszervizes az Audihoz. Messziről kezdem. Tegnap este…..
A jófiúk hoppon maradnak. Ez a mondat a Maszk c. filmben volt a főszereplő szájába adva. Néha, mint most is - na jó, gyakran - úgy érzem, igaz. Én jófiú vagyok. A passzív srácok azt szeretik, ha határozott, leszarom-típusú pasik kefélik meg őket. A jófiú nem érdekes számukra,…..