Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportcipő

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sportcipő Étrendtervezés 2011.12.02 17:29:00
 A Humen magazin második számában az edzést támogató étrend tudatos tervezéséről írtam. A cikkben arra a megállapításra jutottam, hogy céltól függetlenül - legyen szó tömegnövelésről vagy diétáról -, tartós és látványos eredmény csak a tápanyagbevitellel…..
 Csütörtökön újabb eurót használó ország, Portugália került a Fitch Ratings hitelminősítő értékítélete szerint a spekulatív, azaz bóvli kategóriába. Magyarország „feje” felett is egy ideje már lengetik a bárdot, azaz fenyegetik az előbb említett…..
Kalandozásainkat az izzadtság világában azoknak a szempontoknak a számbavételével kezdtük, melyek feltérképezése gondolatunk szerint elkerülhetetlen ahhoz, hogy a mozgás és testformálás világával való bizonytalan ismerkedés tartalmas és hasznos kikapcsolódás legyen. Ugyanakkor…..
A népszerű sztereotípiának helyt adva – miszerint a melegek körében a szép és ápolt, ennek megfelelően kellőképpen karban, illetve edzés alatt tartott test vonzó és kívánatos –, a cikksorozat egy-egy részében sorra vesszük milyen sportot érdemes választanod, miért…..
 Csekély publicitást kap a honi sajtóban és a blogközösség vitafórumain is, de az Orbán-kormány tevékenységét közel sem övezi akkora idegenkedés, mint amennyire azt egyesek itthon láttatni szeretnék. Időről időre találkozhatunk ugyanis méltató, elismerő véleményekkel…..
sportcipő 2011.01.06 11:48:38
@ökoparazita: az érvelésed már csak azért sem állja meg a helyét, mert az egyik helyen proként hozod fel az olajválságot, a másik oldalon pedig kontraként a másodlagos hitelpiaci krízist. Mindkét ország ugyanolyan nehéz gazdasági időszak után próbálja/ta ráncba szedni magát. Nem állítom, hogy a recept beválik, csupán annyit, hogy amit mondasz, az a Thatcher-Orbán párhuzamot erősíti.