Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tripholium

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE: 2016.09.03 BEKERÜLT A GÉP 3D MODELLJE Aki ismeri a híres polgárpukkasztó Johnny Gold paródiát, annak a cím egyértelmű, akinek nem lenne az, itt megnézheti. Alapból nem szoktam foglalkozni a kopterek színével, de ebben az esetben két olyan színből választhatunk, amire érdemes egy…..
Itt futok Minden oké! 2015.11.01 20:21:12
Az elmúlt hetek, vagy inkább talán hónapok nem alakultak túl fényesen. Olyan "semmihez sincs kedvem" időszakom volt, ami az elmúlt két hétben szépen lassan el is múlt. Sajnos ezek a hetek sem alakultak futós szempontból túl jól - utaztam, aztán pedig hozzám jöttek vendégek, majd…..
Itt futok Csak futni 2015.10.12 10:43:48
Ez volt a hét, amikor klasszul kipihentem magam a Bakonyi Barangolás 70km-es teljesítménytúrára, amire aztán nem mentem el. Reggel ötkor ébresztett az óra. Ültem a sötét szobában, és egyszerűen semmi erőt nem éreztem magamban. Nem tudtam elképzelni magam, amint reggeltől…..
Itt futok Balaton-felvidék (27,5k) 2014.12.22 10:22:35
Valamikor tavasszal rajzoltam ezt az útvonalat, de sosem volt rá időm igazán. Utazási idővel együtt közel nyolc órát számoltam rá, ami nem túl gyakran fér bele a hétköznapjaimba. Kivéve persze, ha anyosómék jönnek látogatóba. Ilyenkor jobban szeretek valahol máshol lenni,…..
Itt futok Finn rövid 2014.09.04 17:06:00
Hétfőn meló után elindultam a szokásos rövdke utamra Helsinkibe. Az út közel két és fél óráig tart, így már jó késő volt, mire leszálltunk. Ezúttal a belváros tőszomszédságában volt a szállásom, útközben a taxi elrobogott a Suunto székház mellett. Legközelebbi utamon…..
Itt futok Költözés - Strava 2014.08.07 10:00:55
Kezd elegem lenni a Garmin termékeiből. Mindből. Egy ideje már foglalkoztat a váltás gondolata (az okokról majd lesz egy hosszabb, képekkel tarkított poszt), de a Garmin Connecten tárolt több mint két és fél évnyi adatot sajnálnám hátrahagyni. Amikor 2012. januárjában elkezdtem…..
A szerencsés történelmi fejlődés úgy hozta, hogy teljesen legálisan hozzájuthattam abszolút kurrens kötetek elektronikus változataihoz. Legálisan, de nem normálisan, ugyanis gyakorlatilag esélyem sem volt ellentételezni, kifizetni ezeket az anyagokat. A kiadók, akiktől megkaptam…..
tripholium 2010.11.25 15:03:24
@Dworkyll: ez így már egyértelmű és egyben bátorítok minden jóérzésű olvtársat, hogy támogassa a blogot. Én már megtettem a PayPal-en keresztül. A PayPal-t egyébként több éve használom. Pofonegyszerű - minden internetes tranzakciómat ezzel fizetem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a használatát.
tripholium 2010.11.25 15:06:24
@Dworkyll: egyébként ha leírnátok, hogy milyen fejlesztéseket terveztek, milyen ütemezéssel az szerintem a fundraise-t is segítené, mert mindenki értené előre hogy mire megy a támogatása, és amikor megvalósul egy-egy fejlesztés, akor pedig az a boldog tudat tölthetné el, hogy ehez ő is hozzájárult.

A "Donate" gombot pedig én kiráknám oldalra, állandó helyre. Sok sikert a gyűjtéshez, én veletek vagyok...
Mottó: Aki megérzi a szelet ne szélfogót építsen, hanem szélmalmot Stephen King: A holtsávIntroMára meglehetősen jól megalapozott az a kijelentés, hogy az e-könyv formátum, ami a legtöbb eszközön megjeleníthető, a prc. Még mobipocket korában eljutott a legtöbb akkori…..
tripholium 2010.11.12 19:17:48
@Dworkyll: Köszönöm a választ, bár nem mindent értek benne. Mindenestre akkor tapasztalom a jelenséget, mikor új fejezethez érek a könyvben; az új rész furcsálkodik, a már kiolvasott rész viszont konzekvensen a rendes betűtípus marad - nem bénázik.
tripholium 2010.11.12 20:44:49
@Dworkyll: Most mindenestre megszűnni látszik a probléma: nem lapozgatva, hanem location szerint ugrottam arra az oldalra ahol tartok és ha nem lapozok visszafelé csak előre, akkor az alap betűtípus marad (ha visszalapozok, akkor az egész megint átvált dőltbe). Ez azért elég Miicrosfotos dolog. Azt hittem az amazon közelebb áll az apple experience-hez!?
Nem vagyok egy marketing májer, ezért kicsit félve dobom be ezt a reklámlapot: de aki Kindle vásárláson töri a fejét (főleg ameddig a vám és ÁFA tételeket az Amazon állja), az nyugodtan használja az alábbi belépési pontokat az Amazon áruházba: Kindle Latest Generation 3G +…..